J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 7 Haziran 2024 #1 İtemsatış'a vergi vermek gerekiyor mu? Destege sordugumda muhasebecinize danısabilirsiniz dediler. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Haziran 2024
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 745 Çözümler 4 Yer TR 7 Haziran 2024 #2 Jettaq dedi: İtemsatış'a vergi vermek gerekiyor mu? Destege sordugumda muhasebecinize danısabilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Item satışta kendi payını alıyor
Jettaq dedi: İtemsatış'a vergi vermek gerekiyor mu? Destege sordugumda muhasebecinize danısabilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Item satışta kendi payını alıyor
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.549 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 7 Haziran 2024 #3 Jettaq dedi: İtemsatış'a vergi vermek gerekiyor mu? Destege sordugumda muhasebecinize danısabilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Ürün satıyorsan alıyor ama ürünün fiyatından kesiyor yani ürün 20 TL diyelim vergiyle 15 TL falan.
Jettaq dedi: İtemsatış'a vergi vermek gerekiyor mu? Destege sordugumda muhasebecinize danısabilirsiniz dediler. Genişletmek için tıkla... Ürün satıyorsan alıyor ama ürünün fiyatından kesiyor yani ürün 20 TL diyelim vergiyle 15 TL falan.
By Ghost Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 745 Çözümler 4 Yer TR 7 Haziran 2024 #4 LiXR dedi: Ürün satıyorsan alıyor ama ürünün fiyatından kesiyor yani ürün 20 TL diyelim vergiyle 15 TL falan. Genişletmek için tıkla... Gayet normal yapabilecek bir şey yok üye paketleri var belli bir ücret veriyorsun vergi almıyor daha
LiXR dedi: Ürün satıyorsan alıyor ama ürünün fiyatından kesiyor yani ürün 20 TL diyelim vergiyle 15 TL falan. Genişletmek için tıkla... Gayet normal yapabilecek bir şey yok üye paketleri var belli bir ücret veriyorsun vergi almıyor daha
LiXR Decapat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.549 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi 7 Haziran 2024 #5 By Ghost dedi: Gayet normal yapabilecek bir şey yok üye paketleri var belli bir ücret veriyorsun vergi almıyor daha. Genişletmek için tıkla... Ne paketi anlayamadım?
By Ghost dedi: Gayet normal yapabilecek bir şey yok üye paketleri var belli bir ücret veriyorsun vergi almıyor daha. Genişletmek için tıkla... Ne paketi anlayamadım?
J Jettaq Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 292 8 Haziran 2024 #6 Moderator saçma sapan düzenlemiş konuyu İtemsatış'ta satım yapsam vergi vermem gerekirmi demek istemistim.
Moderator saçma sapan düzenlemiş konuyu İtemsatış'ta satım yapsam vergi vermem gerekirmi demek istemistim.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 8 Haziran 2024 #7 Evet, kazandığın her para için vergi vermen gerekiyor. Destek sana gerekli cevabı vermiş aslında.