İtemsatış'daki kişi dolandırmaya çalışıyor olabilir mi?

OyunHaberi

Hectopat
Daha fazla  

İtemsatış da Valorant hesabımı satmaya çalışırken karşıma bu şekilde biri çıktı siteye para atamadığını hesabı Discord'dan iletişime geçerek almak istediğini söyledi. Bana dolandırıcı gibi gelmesinin sebebi site üzerinden alamıyor ama Discord'dan bana para atacakmış. Ve Discord gibi bir yerde başıma her şey geleceğinden biraz şüphelendim sizce ne yazmalıyım. İtemsatış'ın kurallarında site harici bir yerden hesap satmakda yasak yoksa bu kişi moderatör olup beni site kurallarına uyup uymadığımı deniyor olabilir mi?

Parayı muhtemelen CC yoluyla elde etti. CC yoluyla elde ettiğinden dolayı IBAN üzerinden göndermek istiyor olabilir. İtemsatış'ta siteye para yatırırken 3D Secure yani kod istiyor. Her ihtimale karşı site dışına çıkmamanızı tavsiye ederim.

İtem satışda bir sürü dolandırıcı hesap var genelde yaptıkları şey siz hesaba doğrulamalı giriş koyun bende hesaba girip bakayım diyorlar ama size gelen mail kodunu hesaba girmek için değil şifrenizi değiştirmek için kullanıyolar bu şekilde hesabı çalıyolar.

Ek olarak ekleyem hocam siteye havale ile para yatırılıyor veya harcıyacayı kadar para ödeyip kredi kartı limitini açabilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…