İtemsatış'ta dolandırıcıya dava açılabilir mi?

DaynusSafa

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Ben bundan 7 ay önce bir Roblox hesabı satın aldım 7 ay boyunca da kullandım bir sıkıntısı yoktu fakat 2 gün önce hesabı satın aldığım şahıs Roblox desteğe yazarak 2FA kaldırıp carttır curttur hepsini kendi gmailine çekmiş. Halbuki bütün güvenlik önlemlerini eklemiştim ben o hesaba çalınması imkansızdı. Ben bunu 1 gün sonra fark edebildim. Adamla yazışmayı denedim birkaç kez cevap alabildim ama son yazdığım 3 mesaja cevap gelmedi maalesef görüldü atıyor sadece. Hesabı vermek istemiyorsan para iadesi yap dedim. İtemsatışa şikayet etsem olumlu sonuç alır mıyım?

İtemsatış sizlere bilgileri sağlayıp aradan çekiliyor, şikayet işlemleriyle falan sizin kendi başınıza ilgilenmeniz gerekiyor.

Hesap satışı ve alımı zaten yasaktır çoğu oyunda itemsatışada yazmayı denemekten zarar gelmez ama pek de sonuç alabileceğini düşünmüyorum.

Zaten hesap falan umurumda değil parayı alsam yeter benim içinde nasıl yapacağım onu bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…