I ibrahim2277 Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #1 İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı? Bu siteden alışveriş yapacaktım da, merak ettim.
A ahmetkirguz Picopat Katılım 19 Nisan 2024 Mesajlar 60 2 Haziran 2024 #2 ibrahim2277 dedi: İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı? Bu siteden alışveriş yapacaktım da, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet dolandirildim ve hiçbir işe yaramadi destek ekibi
ibrahim2277 dedi: İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı? Bu siteden alışveriş yapacaktım da, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Evet dolandirildim ve hiçbir işe yaramadi destek ekibi
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 2 Haziran 2024 #3 ibrahim2277 dedi: İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı? Bu siteden alışveriş yapacaktım da, merak ettim. Genişletmek için tıkla... İtemsatış aracı bir sitedir. Satıcının güvenilirliğine göre değişir.
ibrahim2277 dedi: İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı? Bu siteden alışveriş yapacaktım da, merak ettim. Genişletmek için tıkla... İtemsatış aracı bir sitedir. Satıcının güvenilirliğine göre değişir.
korish Femtopat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #4 Tabii ki de her sistem sorunsuz değildir elbet bir açığı vardır eğer çok tercih edilen (bot basilmislara dikkat) satıcılara bakarsan %90 dolandırılmazsın her şeyi kayıt altına al yaparken sıkıntı çıkarsa destek alabilirsin öyle.
Tabii ki de her sistem sorunsuz değildir elbet bir açığı vardır eğer çok tercih edilen (bot basilmislara dikkat) satıcılara bakarsan %90 dolandırılmazsın her şeyi kayıt altına al yaparken sıkıntı çıkarsa destek alabilirsin öyle.