İtemsatış'ta dolandırılma ihtimali var mı?

omer yakup1

Hectopat
Daha fazla  
Ben Valorant hesabı alacağım. İtemsatış'tan adama WhatsApp'tan ulaştım, alımı İtemsatış üzerinden yapacağım. Adama WhatsApp'tan "Şu hesabı sana sattım, herhangi bir sorunda sana para iadesi veya hesabı kurtarmakla ilgileneceğimi onaylıyorum" yazdırsam, iki site de birbirini onaylayacak şekilde dolandırılma riski var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesap alma. Adama dediğini yazdırsan bile hiçbir anlamı yok hesap satın alımı legal değil. İstediğini yazdır adama hesabı adam geri aldığı zaman hiçbir şey yapamazsın.

Uzuncası adam hesabı geri aldığında nasıl polise gidip bu adam uyuşturucumu veya ruhsatsız silahımı benden çaldı diyemiyorsan hiçbir şey yapamazsın kısaca. Hesap satımı veya satın alımı yasal değil ve Riot hesap satın almayın diye her yerde söylüyor. Kaybettiğin para ile ortada kalırsın geçen biri 10 BİN TL kaptırmıştı Allah aşkına salın şu hesap alma işlerini.

Son düzenleme:
123456.

Hesap alma. Adama dediğini yazdırsan bile hiçbir anlamı yok hesap satın alımı legal değil. İstediğini yazdır adama hesabı adam geri aldığı zaman hiçbir şey yapamazsın.

Uzuncası adam hesabı geri aldığında nasıl polise gidip bu adam uyuşturucumu veya ruhsatsız silahımı benden çaldı diyemiyorsan hiçbir şey yapamazsın kısaca. Hesap satımı veya satın alımı yasal değil ve Riot hesap satın almayın diye her yerde söylüyor. Kaybettiğin para ile ortada kalırsın geçen biri 10 bin TL kaptırmıştı Allah aşkına salın şu hesap alma işlerini.

İtemsatış desteğe yazdığımda suç duyurusunda bulunabilirsin diyor ve VP çok zamlı yoksa bulaşmam şu işe.

Uzuncası adam hesabı geri aldığında nasıl polise gidip bu adam uyuşturucumu veya ruhsatsız silahımı benden çaldı diyemiyorsan hiçbir şey yapamazsın kısaca. Hesap satımı veya satın alımı yasal değil ve Riot hesap satın almayın diye her yerde söylüyor. Kaybettiğin para ile ortada kalırsın geçen biri 10 bin TL kaptırmıştı Allah aşkına salın şu hesap alma işlerini.

Adamın tüm bilgileri sitede var Valorant hesap satışının illegal oldugunu bilmiyordum para iadesi istyorum diye dava açsam olablirimi. İtemsatış yetkilileri yaşadığımız durum hakkında şikayetçi olablirsiniz diyor.

Son düzenleme:
123456.

İtemsatış desteğe yazdığımda suç duyurusunda bulunabilirsin diyor ve VP çok zamlı yoksa bulaşmam şu işe.

Adamın tüm bilgileri sitede var Valorant hesap satışının illegal oldugunu bilmiyordum para iadesi istyorum diye dava açsam olablirimi. İtemsatış yetkilileri yaşadığımız durum hakkında şikayetçi olablirsiniz diyor.
Bilmiyorum diye birşey yok. Adam öldürdüm bilmiyordum yasal olmadığını diyemezsin veya kırmızı ışıkta geçmek yasal değilmiş ben bilmiyordum diye cezadan yırtamadığın gibi bilmiyorum olmaz. Şikayetçi olabilirsin dedikleri avukat ve dosya masrafı + muhtemelen 2 sene sürecek dosya için uğraşırsan doğru şikayetçi olabilirsin ama onda da istediğin sonucu alır mısın orası muamma.

123456.

İtemsatışta satıcıyım, suç duyurusunda bulunabilirsin şu sitede herkes aynısını söylüyor " zaten bu hesapların alım satımı illegal bu yüzden şikayet edemezsin".

Böyle bir durum söz konusu değil TCK içerisinde Valorant hesabı alıp satmak yasak diye bir şey yok, ne ticareti olduğu durumu değiştirmez.

Lakin yine de savcılık bu durumu ne kadar ciddiye alır kaç sene sonra sonucu olur bilemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı