İtemsatış'ta satıcı hakaret ediyor

Sorun yaşadığın satıcı hangisi? Ben de İtemsatış üzerinden alışveriş yapmaktayım sürekli. O dediğin satıcıdan almayayım.

Kaç lira vermiştin?

Ekran görüntüsü aldıysanız İtemsatış ekran görüntüsü olan kanıtları kabul etmiyor video kaydı alıp göndermelisiniz. Paranızı geri alamazsınız.

Satıcıyı bulamadım da satıcı linkini atabilir misin?

Kendimde item satışta çok alışveriş yaptım 5 liraya Assassins Creed Syndicate aldım 4 ay önce 1 yıl garantili demişti aldığım satıcı hesap 2 gün önce ban yedi kendisine yazdım ve bana yeni hesap gönderdi.

Ekran görüntüsü aldıysanız İtemsatış ekran görüntüsü olan kanıtları kabul etmiyor video kaydı alıp göndermelisiniz. Paranızı geri alamazsınız.
Hocam ekran kaydı aldım hesapların patlak olduğunu, mesajlarda hakaret ettiğini hepsini gösterdim tüm hesapları tek tek girdim destekte gönderdikleri siteden upload edip yolladım.

Satıcıyı bulamadım da satıcı linkini atabilir misin?
Tabii ki 10 dakikaya atacağım.

@Sinyor Ezio Auditore ben de İtemsatıştan çok oyun aldım. Sadece bir kere sorun yaşadım, onda da save sorunu oldu GeForce NOW'dan oynadığım için. Farklı bir satıcıdan aldım, sorun düzeldi. 30 liraya God of War, Dying Light 2, Metro Exodus Enhanced Edition bitirdim. Benim için güzel bir deneyimdi Aldığım satıcı da ömür boyu garanti sunuyor.

Gerçekten siteyi genel olarak beğeniyorum bütün oyunlar 5-10 lira üstelik aldığın zaman hediye falan veriyorlar ancak arada böyle sorunlar olabiliyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…