İtemsatış'ta satılan Steam hesapları nereden alınıyor?

kjsuke_urahara

Centipat
Daha fazla  
İtemsatış'ta bir suru hesap satiliyor 25 TL. Bugün bir arkadaş bana bu hesaplari aldigi siteyi atmak icin 50 lira istedi. Param yok. O sitenin ismini bilen varsa yazar mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İtemsatış'ta bir suru hesap satiliyor 25 TL. Bugün bir arkadaş bana bu hesaplari aldigi siteyi atmak icin 50 lira istedi. Param yok. O sitenin ismini bilen varsa yazar mi?
Hesap satıcıları 1 oyunu orijinal steamden parasını verip saıtn alıyor daha sonra çok ucuz bir miktara birsürü kişiye aynı hesabı satıyor, size offline modda oynamanızı söylüyor. Offline modda oynarsanız da hiçbir problem çıkmıyor. 25TL'ye istediğiniz tüm hikayeli oyunları oynayabilirsiniz. Crack ile uğraşmamak için 25TL vermek gibi düşünebilirsiniz. Çalıntı hesap v.s durumu yok.

Hesap satıcıları 1 oyunu orijinal Steam'den parasını verip saıtn alıyor daha sonra çok ucuz bir miktara bir sürü kişiye aynı hesabı satıyor, size offline modda oynamanızı söylüyor. Offline modda oynarsanız da hiçbir problem çıkmıyor. 25TL'ye istediğiniz tüm hikayeli oyunları oynayabilirsiniz. Crack ile uğraşmamak için 25TL vermek gibi düşünebilirsiniz. Çalıntı hesap vs durumu yok.

Biliyorum bir site varmis onlar oradan aliyormus oyun ismini yaziyormus oda ona sadece offline oynanan hesap veriyormus.

Biliyorum bir site varmis onlar oradan aliyormus oyun ismini yaziyormus oda ona sadece offline oynanan hesap veriyormus.
Tanıdığım bu işi yapan bir kaç kişi dediğim gibi steam hesaplarına oyunları kendileri alıyorlar. Yani örneğin 2.000TL'ye RDR2 alıyorum daha sonra 25TL fiyattan bunu 100 kişiye satıyorum ve 2.500TL kazanıyorum. Hesap hala bende, satışlar devam ediyor. 500TL kar ettim bile. Mantığı böyleydi onun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı