Kaanowski
Decapat
Daha fazla
Deneyimim:
GTAMarkt
Adında bir marketten Rust dropları için 25 TL’ye Twitch hesabı almıştım. Yanlış hesap gönderildi. Ben de iade etmek istediğimi belirttim. Daha sonra gidip başka bir yerden farklı bir hesap aldım. Bu satıcı arkadaş durumu fark edince, kendisine açıkladım. Ancak bana dolandırıcı muamelesi yaptı. “Senin yaşın kaç? Kimsin sen? Germe beni, adam akıllı dur!” gibi yaşa yönelik küçümseyici ve gereksiz ithamlarda bulundu. Sonrasında bu durum kanıtlanınca para iadesi yapıldı. Fakat hiçbir özür, telafi, açıklama gelmedi. Kesinlikle önermiyorum.
Games Bazaar
Buradan Baldur's Gate 3 offline key aldım. “5–10 dakikaya geçer” yazıyordu ama 8 saat boyunca ara ara denedim, hiçbir şekilde çalışmadı. Kesinlikle önermiyorum.
Dipnot:
Seviye çok bir önemi yokmuş arkadaşlar. Dikkatinizi çekerken daha fazla dikkatli olun. Büyük marketlerin büyük ağları oluyor. Büyük ihtimalle aynı hesabı 100–200 kişiye sattıkları için sıra size gelmiyor. Bu tamamen para israfı. Bu yüzden satın almadan önce bunu özellikle sorun. Ben sormadım, şimdi sıkıntısını çekiyorum.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: