İtemSatış'ta yanlış hesap gönderildi

Kaanowski

Decapat
Daha fazla  

🔻 Deneyimim:​

GTAMarkt
Adında bir marketten Rust dropları için 25 TL’ye Twitch hesabı almıştım. Yanlış hesap gönderildi. Ben de iade etmek istediğimi belirttim. Daha sonra gidip başka bir yerden farklı bir hesap aldım. Bu satıcı arkadaş durumu fark edince, kendisine açıkladım. Ancak bana dolandırıcı muamelesi yaptı. “Senin yaşın kaç? Kimsin sen? Germe beni, adam akıllı dur!” gibi yaşa yönelik küçümseyici ve gereksiz ithamlarda bulundu. Sonrasında bu durum kanıtlanınca para iadesi yapıldı. Fakat hiçbir özür, telafi, açıklama gelmedi. Kesinlikle önermiyorum.

Games Bazaar
Buradan Baldur's Gate 3 offline key aldım. “5–10 dakikaya geçer” yazıyordu ama 8 saat boyunca ara ara denedim, hiçbir şekilde çalışmadı. Kesinlikle önermiyorum.

🔻 Dipnot:​

Seviye çok bir önemi yokmuş arkadaşlar. Dikkatinizi çekerken daha fazla dikkatli olun. Büyük marketlerin büyük ağları oluyor. Büyük ihtimalle aynı hesabı 100–200 kişiye sattıkları için sıra size gelmiyor. Bu tamamen para israfı. Bu yüzden satın almadan önce bunu özellikle sorun. Ben sormadım, şimdi sıkıntısını çekiyorum.

Dosya Ekleri

• resim_2025-06-04_190351868.png
    resim_2025-06-04_190351868.png
    291,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 1749053068911.png
    1749053068911.png
    85,8 KB · Görüntüleme: 39
  • resim_2025-06-04_190540716.png
    resim_2025-06-04_190540716.png
    140,4 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
Sikayet etim gtamarkt olayında para iadesi aldım bunda 24 saat süre var bitterse bunda da para iadesi alıp düzügün yerden hesap alacağım.

İtemsatış gibi bir yerde böyle şeyleri normal buluyorum artık çoğu satıcı bu şekilde davranıyor fakat daha öncesinde GTAMarkt üzerinden bir şey satın aldım bir sorun yaşamadım hatta aşırı kibar ve hızlıydı hesabı sattığını düşünüyorum.

1749054691901.png

Bende böyle oldu garip bir adam vallahi 25liralık satın alım için yapıyor bunu.

Eki Görüntüle 2505258

Sizlere gerekli desteği sağladım alım yaptığınız gün için büyük bir yanlış anlaşılma oldu ve başka bir alıcı ile karıştırılmış, yaşadığınız mağduriyet için üzgünüm. İadeniz en kısa sürede gerçekleşti. Burada bizi yanlış anlamayın satılan ürünün fiyatından ziyade müşterilerin bize tavrı, haklılığı veya üslubunu öncelikli buluyoruz. Bu durumda ne yazdığınızı detaylı olarak hatırlamıyorum ancak yanlış anlaşılma olduğu ve bizden kaynaklı olduğunu sonradanda olsa anlamış olduk. Üslubumuz ve tavrımız için sizden defalarca kez özür diliyorum. Durum için üzgünüm sonraki siparişler için yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

-GTAMarkt

İtemsatış gibi bir yerde böyle şeyleri normal buluyorum artık çoğu satıcı bu şekilde davranıyor fakat daha öncesinde GTAMarkt üzerinden bir şey satın aldım bir sorun yaşamadım hatta aşırı kibar ve hızlıydı hesabı sattığını düşünüyorum.

Eki Görüntüle 2505250

Savunmanız için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı