pisceee Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, birkaç hafta ya da ay önce bir CS:GO hesabı sattım. Hesap ban yediği için beni alıcı şikayet edecek. Bir sorun oluşur mu? Kesinlikle hile açmadım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Merhaba arkadaşlar, birkaç hafta ya da ay önce bir CS:GO hesabı sattım. Hesap ban yediği için beni alıcı şikayet edecek. Bir sorun oluşur mu? Kesinlikle hile açmadım.
pisceee Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #3 Abi 1 yıldır var o hesap bende şimdi baktım 31 Ocakta sattım bugün ban yedi Abi kimlikle filan kaydoldum birşey olmaz değil mi yani dava filan açmaz realpinkman dedi: Oluşturmaz. Genişletmek için tıkla...
Abi 1 yıldır var o hesap bende şimdi baktım 31 Ocakta sattım bugün ban yedi Abi kimlikle filan kaydoldum birşey olmaz değil mi yani dava filan açmaz realpinkman dedi: Oluşturmaz. Genişletmek için tıkla...
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #4 Olmaz. Dava açmaz açsa bile ilgilenilmez çünkü CS:GO hesap satışı resmi olarak yasak diye biliyorum.