İtemsatışta'kiler OwO'yu nereden buluyor?

Zwesta

Hectopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçenlerde İtemsatış'tan OwO aldım ve bir süre sonra aklıma bir soru takıldı. İtemsatış'ta OwO satan tonlarca yer var ve yüksek meblağalarda OwO'yu bir anda satabiliyorlar. Bunlar OwO'yu legal bir şekilde mi kasıyorlar yoksa hile ile mi alıyorlar? (hileden kast ettiğim OwO hunt bot tarzı şeyler)

Ben zorlarsam saatte 2M OwO kasabiliyorum. Sırf owodaki şans oyunlarını kullanıyorlar. Batma ihtimalin yüksek oluyor ama çok paran varsa mesele yok.

O satıcıların çoğu bot kullanıyor. Hatta arkadaşımda vardı VDS alıp 3-4 hesapla 7/24 owo kasıyordu bayağı da iyi para kazanıyordu.
Hilesiz kasmak da zor değil aslında. Hunt botu fulleyince baya iyi getirisi oluyor. Bittikçe tekrar çalıştıracaksın. Bot kadar olmasa kazandırıyor.
Bu arada OwO puanları ne için kullanıyorsunuz? Niye alınıp satılıyor?

Ben zorlarsam saatte 2M OwO kasabiliyorum. Sırf owodaki şans oyunlarını kullanıyorlar. Batma ihtimalin yüksek oluyor ama çok paran varsa mesele yok.
Ben az az oynayarak 2 yılda 11 Milyon yaptım ama bu adamların yorumlarına bakıyorum heehrgün 10-20 arası owo satan var. Bu fazla satanlar hileyle mi kasıyor?

Ben geçen battığım için özel ilanla 11 milyon aldım.

İtemsatışta satılanlar işe yarar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…