Çözüldü İtemsatış'tan alınan FC 24 EA'de bulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sorkmaen

Centipat
Daha fazla  
İtemsatış'tan kariyer modu oynamak için FC 24 satın aldım fakat oynayamıyorum. EA hesabına giriş yapmamı istiyor, bir hesaba giriyorum fakat oyun bulamıyor. FC 24 bulunan hesaba bir EA hesabı bağlayabilir miyim, bağlarsam başkaları EA hesabına girebilir mi? Bunlar çözüm değilse çözüm nedir?

Çözüm

Sadece Steam hesabı geldi, hesabı Online modlarını oynamadığım için 90 TL'ye almıştım. Satıcıya da yazmamıştım Steam'de olması yeterli sanıyordum ama şimdi iletişime geçeceğim.

Sorunu çözdüm. EA hesabıyla Steam hesabının bilgilerinin aynı olduğunu belirtmeyi unutmuşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Tam olarak ne aldın? Hesap mı? Key mi? Hangi platform?

Hesap olarak satın aldıysan onları offline modu için satıyolar genelde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldığınız steam hesapları offline hesaplar yani hiç bir şekilde online oynayamazsınız.

Steam'den hesap aldım offline oynamak için.

Zaten offline kariyer modu oynamak için aldım fakat girerken anlattığım sorunları yaşıyorum.
Zaten oyun Steam'den alındığı zaman EA'de de etkinleşiyor,Steam'den oyna dediğiniz zaman da EA'den açar oyunu. Hesabı satan kişinin size EA hesabını da vermesi gerekmez mi? Bu oyunda önemli olan Steam kütüphanesinde olması değil ki, EA kütüphanesinde olması. Satıcıya yazdınız mı?

Ayrıca kaç TL'ye aldınız? Şu an Epic Games'te Nays ile ödeme yaparsanız 250 küsür TL'ye geliyor.

Sadece Steam hesabı geldi, hesabı Online modlarını oynamadığım için 90 TL'ye almıştım. Satıcıya da yazmamıştım Steam'de olması yeterli sanıyordum ama şimdi iletişime geçeceğim.

Sorunu çözdüm. EA hesabıyla Steam hesabının bilgilerinin aynı olduğunu belirtmeyi unutmuşlar. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…