İtemsatış'tan alınan hesabı başkasına sattıktan sonra dava açılabilir mi?

balikagan

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklasık 2 hafta once bir Valorant hesabı aldım 800 TL'ye ve 3 4 gün önce 1100 TL'ye sattım ve şu an sattıgım kişi bana ulaştı ve hesabın geri çekildigini soyledı. Ben de parayı geri vermek istemiyorum. Dava açacağını soyluyor bir şey olur mu bana?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hesabı İtemsatış'tan aldıysanız itemsatışa hesabı aldığım kişi geri çekti diye siz de onu şikayet edin.

Böyle bir durumda, hesabı alıcıya sattığınız için sorumlu tutulabilirsiniz. Siz de hesabı başka birinden aldığınız için süreç daha da karmaşık hale gelir. Bu nedenle durum oldukça zorlaşabilir. Lütfen bu durumu ItemSatış yetkililerine de bildiriniz.

Adam davacı olur ve sizden aldığını ispatlar ise siz sorumlusunuz. Sizin nereden aldığınız adamı ilgilendirmez. Davayı kazanır mı kazanmaz mı bilemem ama kişinin muhatabı sizsiniz.

Adam dava açar da kazanırsa sizin de itemsatışa ulaşmanız ya da onu dava etmeniz gerekir. Herkes alışverişi yaptığı kişi ya da kurumla işini çözecek.

Hocam Riot'un hesap satma yasağı var dava açılma gibi bir şey olacağını sanmıyorum.

Kimse 1100 TL'lik hesap için avukat vs için uğraşmaz uğraşsa bile Riot'un çok net yasası var hesap alım satımı yasak almasaymış yapacak bir şey yok.

Hocam Riot'un hesap satma yasağı var dava açılma gibi bir şey olacağını sanmıyorum.
Riot'un hesap satma yasağının olması Riot'u bağlar. Tespit edilirse hesap kapatılır. Dava açılmasına engel bir durum değil. Kazanır mı bilinmez ama dava açılabilir.

Geçen yine forumda buna benzer bir olay yaşanmıştı ve satıcı suçlu görülmüştü.

Riot'un hesap satma yasağının olması Riot'u bağlar. Tespit edilirse hesap kapatılır. Dava açılmasına engel bir durum değil. Kazanır mı bilinmez ama dava açılabilir.

Hocam sanalda yaşanmış bir şeyin kanıtı nasıl olabilir ki belki arkadaşına verdi hesabı arkadaşı dolandırdı satıcıyı suclu buluyor kanıtlanma gibi şansı yok ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…