İtemsatış'tan alınan hesabı başkasına sattıktan sonra dava açılabilir mi?

Hocam sanalda yaşanmış bir şeyin kanıtı nasıl olabilir ki belki arkadaşına verdi hesabı arkadaşı dolandırdı satıcıyı suclu buluyor kanıtlanma gibi şansı yok ki.
Alıcı ile satıcı bir platform üstünden iletişime geçmiş ve aralarında yazışma vardır. Bunun dışında gönderilen paranın dekontu da vardır. Daha başka ne kanıt olsun ki?

Alıcı ile satıcı bir platform üstünden iletişime geçmiş ve aralarında yazışma vardır. Bunun dışında gönderilen paranın dekontu da vardır. Daha başka ne kanıt olsun ki?

Hesabı satıcının caldığı ne malum işte hocam onu diyorum onlar zaten kanıt

Suçlu sen oluyorsun haberin olsun.

Bir şey olacağını düşünmüyorum olan alıcıya olmuş. Valorant hesabı almayın aldırtmayın siz hesabı alıp şifresini e postasını isterseniz hesabın seceresini değiştirin yine hesabın sahibi riota ticket açıp hesabın ilk epostası ilk şifresi gibi basit bilgileri vererek hesabını geri alabilir ki valorant hesaplarının çoğu bu olay için satılıyor zaten. Bende yaşadım ve hesaba girer girmez ilk biletlere baktım dolandırılmadım sizde aynı şeyi yapın satıcıyla konuşmalarımızın ekran resmi

Biletlerde 3 kere hesabım çalındı diye destek kaydı oluşturmuş ve her seferinde geri almış hesabı mevzu bu bi insanın hesabı 3 kere çalınır mı? Satıp geri alıp tekrar satıyor böyle bi döngü içinde o yüzden valorant hesabı almayın.

Son düzenleme:
Hesabı satıcının çaldığı ne malum işte hocam onu diyorum onlar zaten kanıt.
İşte davanın kazanılıp kazanılmaması meselesi orada başlıyor. Kim kendini savunur ya da kim kendini ispat ederse. Sonuçta dava açılır ama haklı olan kazanır.

Davayı pazar yeri açıyor hocam.

İtemsatış alıcıyı haklı bulursa evine icra kağıdı gönderebilir. Örneği çok, hesap satmak/almak mantıklı bir hareket değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…