E emrerdis Zeptopat Katılım 26 Ağustos 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #1 Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi.
Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi.
J Jezo Hectopat Katılım 25 Mayıs 2022 Mesajlar 3.106 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #2 emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Refund Robux satın almış olabilirsiniz ondan patlamıştır.
emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Refund Robux satın almış olabilirsiniz ondan patlamıştır.
Audi Bağımlısı Decapat Katılım 7 Temmuz 2023 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #3 emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla iletişime geçmenizi öneririm olmazsa destek talebi oluştur para iadesi iste.
emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla iletişime geçmenizi öneririm olmazsa destek talebi oluştur para iadesi iste.
Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #4 emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... hocam bu aldığınız robuxlar bildiğim kadarıyla pass ten geliyor. yani size gelmesi 1 ay kadar sürüyor. eğer kodla falan aldıysanız bilemem tabi
emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... hocam bu aldığınız robuxlar bildiğim kadarıyla pass ten geliyor. yani size gelmesi 1 ay kadar sürüyor. eğer kodla falan aldıysanız bilemem tabi
Zachriel901 Picopat Katılım 23 Mayıs 2025 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #5 Merhaba satıcılardan almışsanız eğer birkaç hafta sürüyor ama kod olarak aldıysanız eğer VPN ile redeem code kısmına kodu yapıştırıp alabilirsiniz.
Merhaba satıcılardan almışsanız eğer birkaç hafta sürüyor ama kod olarak aldıysanız eğer VPN ile redeem code kısmına kodu yapıştırıp alabilirsiniz.
focevher Decipat Ekipman Ustası Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 1.166 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #6 Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan.
Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan.
Egens Hectopat Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 334 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #7 focevher dedi: Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yaklaşık olarak 1 ayı bulmuştu o yüzden dedim.
focevher dedi: Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan. Genişletmek için tıkla... Hocam bende yaklaşık olarak 1 ayı bulmuştu o yüzden dedim.
kemakemakokako Attopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2025 #8 emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile almışsın eğer Game Pass'ı kendin yaptıysan Robux 5 güne gelir ancak başkasının Game Pass'ını attıysan geçmiş olsun paran başkasına gitti.
emrerdis dedi: Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi. Genişletmek için tıkla... Game Pass ile almışsın eğer Game Pass'ı kendin yaptıysan Robux 5 güne gelir ancak başkasının Game Pass'ını attıysan geçmiş olsun paran başkasına gitti.