İtemsatış'tan alınan Robux gelmedi

emrerdis

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi.

Merhaba, ben İtemsatış'tan Robux aldım. Pazar günü, 3 gündür pending Robux'da duruyor, ama bugün pending Robux 0 oldu ve Robux gelmedi.

Refund Robux satın almış olabilirsiniz ondan patlamıştır.

Satıcıyla iletişime geçmenizi öneririm olmazsa destek talebi oluştur para iadesi iste.

hocam bu aldığınız robuxlar bildiğim kadarıyla pass ten geliyor. yani size gelmesi 1 ay kadar sürüyor.
eğer kodla falan aldıysanız bilemem tabi

Merhaba satıcılardan almışsanız eğer birkaç hafta sürüyor ama kod olarak aldıysanız eğer VPN ile redeem code kısmına kodu yapıştırıp alabilirsiniz.

Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan.

Hocam normalde Pass'le alınan Robux tam 1 hafta olduğunda geliyor öyle aldıysanız durum anormal ticket açın İtemsatış'tan.

Hocam bende yaklaşık olarak 1 ayı bulmuştu o yüzden dedim.

Game Pass ile almışsın eğer Game Pass'ı kendin yaptıysan Robux 5 güne gelir ancak başkasının Game Pass'ını attıysan geçmiş olsun paran başkasına gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…