İtemsatış'tan alınan Steam puanı güvenli midir?

Dün İtemsatış sitesinden 50 TL'ye 10.000 Steam puanı satın aldım. Eğer satıcının linkini paylaşmak yasak değilse aldığım satıcının linkini atabilirim. İtemsatış konusuna gelince de güvenilirdir. Siteye bakiye yükleyip satın alma işlemini gerçekleştiriyorsunuz, ardından size Steam profil ödülleri geliyor, 14 gün sonra da Steam puanları. İşlemin başarıyla gerçekleştiğini site üzerinden onayladığınızda da para siteden satıcıya aktarılıyor. Eğer 24 saat içerisinde onaylamazsanız site onaylanmış olarak kabul edip parayı satıcıya yolluyor.

Hocam almak hala güvenilir mi bende almayı düşünüyorum da.

Hocam almak hala güvenilir mi bende almayı düşünüyorum da.
Evet güvenilir. Uzun bir süre sonra tekrardan puana ihtiyacım oldu ve bir ay önce aynı satıcıdan tekrardan puan aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yüksek puanlı ve yüksek satış sayısına sahip satıcıları tercih edin.

Evet güvenilir. Uzun bir süre sonra tekrardan puana ihtiyacım oldu ve bir ay önce aynı satıcıdan tekrardan puan aldım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yüksek puanlı ve yüksek satış sayısına sahip satıcıları tercih edin.

Bir tanesinden satın aldım 20k kadar profile ödül olarak gönderildi bunun bir sınırı yoktur değil mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı