İtemsatış'tan dava ederler mi?

''Yasal'' hocam ben anayasada
Steam hesabı satmak yasalara aykırıdır
diye bir madde olduğunu sanmıyorum. Mahkeme satılan şeye değil itemsatışta yapılan dolandırcılığa bakar.
Valorant hesabı alırken alış-satış yasak değil mi? İtemsatışın koyduğu politika ile bu geçersiz sayılıyor zaten. Özünde yasal değil.

Hesabimi kapattigim falan yok babamla konustum adama iadesini yapacağım, normalde boyle bir insan değilimdir arkadasimin lafina uydum cok pismanim.

Babası ile WWE videosu gelir mi acaba?

Olabilir bilmiyorum.

Çocuk hesabı mı sildi? Hesap yeni açılmış gizliye almayı nereden biliyor?
Ayarlardan.

Hatali oldugumu ben de biliyorum yazmamin sebebi uyari almistim daha yeni bitti ondan yazamadim.

Son düzenleme:
Hesabimi kapattigim falan yok babamla konustum adama iadesini yapacağım, normalde boyle bir insan değilimdir arkadasimin lafina uydum cok pismanim.

Olabilir bilmiyorum.

Ayarlardan.

Hatali oldugumu ben de biliyorum yazmamin sebebi uyari almistim daha yeni bitti ondan yazamadim.
Arkadaşına uydun çok pişmansın fakat yaptırımsız akıllanman zor. Ya babana direkt ben adam dolandırdım diyeceksin yada...
Belkide hiç birşey olmaz bilemem.

Olabilir bilmiyorum.

Ayarlardan.

Siciline umarım işlemez bu olay.

Arkadaşına uydun çok pişmansın fakat yaptırımsız akıllanman zor. Ya babana direkt ben adam dolandırdım diyeceksin ya da...
Belkide hiçbir şey olmaz bilemem.

Babam dedi ki "ona yaz de ki pazertesi gunu odeyecegim"
Ben akillandigimi dusunuyorum mesela okuldan bir kiz arkadasla oylesine konusurken sevgilisi seni bitirecegim demisti(oyle kavgaci bir tip değilim) arkadasa konusarak cozemez miyiz dedim dayak yemeden siyrildim o gunden beri sevgili olan bir kizla konussam dediklerime dikkat ediyorum😃 babamdan dayak yicegimide dusunmuyorum en son 8 yasimdayken dayak atmisti.
ayrica bu is bitsin hesabimi kapatabiliyosam kapatcam bidaha bu islere bulasmiyacam🙏

Son düzenleme:
Babam dedi ki "ona yaz de ki pazertesi gunu odeyecegim"
Ben akillandigimi dusunuyorum mesela okuldan bir kiz arkadasla oylesine konusurken sevgilisi seni bitirecegim demisti(oyle kavgaci bir tip değilim) arkadasa konusarak cozemez miyiz dedim dayak yemeden siyrildim o gunden beri sevgili olan bir kizla konussam dediklerime dikkat ediyorum😃 babamdan dayak yicegimide dusunmuyorum en son 8 yasimdayken dayak atmisti.
Ayrica bu is bitsin hesabimi kapatabiliyorsam kapatacağım bir daha bu islere bulasmiyacağım🙏

Dava açıldı mı hocam son durum nedir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı