İtemsatış'tan Discord Nitro almak güvenilir mi?

Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: MSI B450-M-A PRO MAX, CPU: AMD Ryzen 3 3200G, GPU: MSI GTX 1650 LP OC 4GB, RAM: HyperX Fury Black 8x2GB 3600MHZ RGB, PSU: Corsair TX650M Kasa: Everest Crystal, Termal Macun: Arctic MX-4
Meslek
Öğrenci, yarı zamanlı grafiker ve developer
Hesabımda daha yeni 3 aylık Nitro vardı ve bitti. Şu an tekrar Nitro alıp kullanmak istiyorum ama İtemsatış gibi platformların ilanlarında 12 ay içinde kullanılmamış olması gerekli yazıyor. Bu problemi yaşamadan alabilme şansım var mı? Discord'un kendi fiyatını pahalı buluyorum. Zaten aısl amacım Boost'ları olacak o yüzden böyle bir yola başvurmak istiyorum.

Hesabımda daha yeni 3 aylık Nitro vardı ve bitti. Şu an tekrar Nitro alıp kullanmak istiyorum ama İtemsatış gibi platformların ilanlarında 12 ay içinde kullanılmamış olması gerekli yazıyor. Bu problemi yaşamadan alabilme şansım var mı? Discord'un kendi fiyatını pahalı buluyorum. Zaten aısl amacım Boost'ları olacak o yüzden böyle bir yola başvurmak istiyorum.
Yok, dediği gibi nitro kullanmamış olmanız lazim. Dilerseniz yan hesabınızla alıp boost basabilirsiniz.

Main hesabınıza hiçbir türlü alamıyorsunuz önceden Nitro aldıysanız. Ayrıca promo kullandıysanızki kullanmışsınız büyük ihtimalle, yine kullanamıyorsunuz. Yan hesap açın ve ona alın.

Yok, dediği gibi Nitro kullanmamış olmanız lazim. Dilerseniz yan hesabınızla alıp Boost basabilirsiniz.

Main hesabınıza hiçbir türlü alamıyorsunuz önceden Nitro aldıysanız. Ayrıca promo kullandıysanızki kullanmışsınız büyük ihtimalle, yine kullanamıyorsunuz. Yan hesap açın ve ona alın.

Tatsız bir durummuş vallahi ya. Aylığı 105lira olmamalı Boost'lu Nitro'nun :D. Yan hesaba alıp ana hesabıma rol vereceğini sanmıyorum çoğu sunucunun ama teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı