İtemsatış'tan FC 25 alınır mı?

Stok sayısı 800+ olunca işin içinde CC var mı diye düşünmedim değil
Sorun olursa şikayet edersiniz zaten kimlik bilgilerini onaylamış arkadaş.

Açıklamada şimdi gizli gizli şöyle böyle olursa iade yoktur yazıyorsa işim zor olur en iyisi Epic indirimlerini bekleyeyim.

Çoklu hesap satıyorlar offline oynanıyorsa alınabilir Online ise alınmaz.

Hocam çoklu hesap örneğin ben oynarken farklı biri girince beni oyundan atıyor mu?

Açıklamada şimdi gizli gizli şöyle böyle olursa iade yoktur yazıyorsa işim zor olur en iyisi Epic indirimlerini bekleyeyim.

Hocam çoklu hesap örneğin ben oynarken farklı biri girince beni oyundan atıyor mu?

Evet.

Çevrimdışı modunda atmaz.

Konsollarda da aynı şey geçerli mi? Benim baktığım bir yerde 250 değil 500 liraydı.

Konsollarda da aynı şey geçerli mi? Benim baktığım bir yerde 250 değil 500 liraydı.

Onda bir sorun yok kankam ama sadece offline oynanıyor onda bak 1200-1400 TL'ye konsolda Online hali satılıyor sana özel hesap veriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…