O onursqw Femtopat Katılım 1 Ağustos 2024 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #1 [KOD] 3 AYLIK XBOX GAME PASS PC / OTO Tesli - 2096515 | İtemsatış buradan Game Pass almayi dusunuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Dolandirilir miyim?
[KOD] 3 AYLIK XBOX GAME PASS PC / OTO Tesli - 2096515 | İtemsatış buradan Game Pass almayi dusunuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Dolandirilir miyim?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.865 Makaleler 1 Çözümler 14 10 Eylül 2024 #2 Daha önce kod kullanmadıysanız alınır. Kodu girmeden önce ülke ve bölgeyi Polonya olarak değiştirin, kodu öyle kullanın. Bölge olarak Türkiye seçiliyken kod çalışmıyor.
Daha önce kod kullanmadıysanız alınır. Kodu girmeden önce ülke ve bölgeyi Polonya olarak değiştirin, kodu öyle kullanın. Bölge olarak Türkiye seçiliyken kod çalışmıyor.
Abu Thabit Koghony Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 1.104 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2024 #3 onursqw dedi: [KOD] 3 AYLIK XBOX GAME PASS PC / OTO Tesli - 2096515 | İtemsatış buradan Game Pass almayi dusunuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Dolandirilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kimlik onaylı satıcılarda genelde sorun olmuyor, fakat dikkat etmeniz gereken açıklaması;
onursqw dedi: [KOD] 3 AYLIK XBOX GAME PASS PC / OTO Tesli - 2096515 | İtemsatış buradan Game Pass almayi dusunuyorum. Sizce bir sorun olur mu? Dolandirilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kimlik onaylı satıcılarda genelde sorun olmuyor, fakat dikkat etmeniz gereken açıklaması;