İtemsatış'tan GTA 5 alınır mı?

4 gün de 5800 net kazancınmı var? Bunu yaşıtlarına veya kendinden küçüklere söylemeni tavsiye ederim zira sana sadece gülüyorum

SS atarım da gereği yok.

Çok imkansız gibi geliyor sana ama biraz akıllı davranırsan sen de kazanırsın.

Birincisi olarak 48 saat içerisinde para iadesi ve ya hesap değişimi yapılmazsa İtemsatiş, satıcıyı davaya verebilmen için bilgilerini sana veriyor ve satıcının hesabını sonsuza denk kapatıyor, İkincisi olarak absurt sitelerden görüp İtemsatiş'i bilmeden sallamanız gülünç bir durum, kanıtlarınız varsa kesinlikle haklı çıkıyorsunuz ve paranızı geri iade alabiliyorsunuz İtemsatiş bunun güvencesini veriyor, yapmadığı durumda parayı çekemiyor bile

Hocam elinize kolunuza sağlık. Zaten satıcının 600 başarılı işlemi var. 48 saat için de iade yapmazsa hesabının kapanması bile satıcının güvenilir olduğuna garanti veriyor demek ki sorunsuz yapmış satışlarını hala satışa devam ediyor.

İtemsatiş üzerinde bende 1 yıldır pasif satış yapıyorum, iyi kazançlar hocam

Dosya Ekleri

• 1648848537789.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 54
İtemsatış üzerinde bende 1 yıldır pasif satış yapıyorum, iyi kazançlar hocam

Ben de yapıyorum hocam.

Bir 6 K da arkadaşımın hesabından satış yaptım.

100 dolara para diyenler yorum yapıyor site ile ilgili işte, yapacak bir şey yok.

@Naqlov

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…