İtemsatış'tan GTA 5 alınır mı?

GTA 5 HESAP | İtemsatış FiveM oynamak icin GTA 5 almak istiyorum, bu hesaptan FiveM oynayabilir miyim, bir de sizce güvenilir mi? Bir bakın.

Epic ve Steam dışındaki sitelerden oyun almanızı önermem hocam aynı hesaplar başka kişilerede satılıyor pek çok sorunla karşılaşırsınız bence hiç başınızı ağrıtmayın boş yere.

Herkes hayır oynayamazsın diyip bırakmış da nedenini söylememiş. Bu oyunlar offline destekli yani oyunu açmak için verdikleri Steam hesabında offline modla giriş yapıp oynuyorsun. Bu nedenle bu tür sitelerde satılan oyunların hiçbirinde Online modda oynayamazsın.

Epic ve Steam dışındaki sitelerden oyun almanızı önermem hocam aynı hesaplar başka kişilerede satılıyor pek çok sorunla karşılaşırsınız bence hiç başınızı ağrıtmayın boş yere.

Ben alıyorum, hiç bir sıkıntısı yok ama çoğu offline, bazıları online. Forza falan, hatta Forza aldım. Hesapta Game Pass var, istediğim oyunları oynuyorum. Dead by Daylight falan da oluyor.

İnternette verilen hesapları millete kakalıyorlar. Aynısına şahit oldum, adam bana bir hesap verdi ve verdiği hesapta aynı anda 1300 kişi oynuyordu. Siteye girdiğimde bir çok oyunun hesabı paylaşılıyordu kısaca siteden alıp millete veriyorlar. (Sitede ücretsiz veriliyor hesaplar.)

Herkes hayır oynayamazsın deyip bırakmış da nedenini söylememiş. Bu oyunlar offline destekli yani oyunu açmak için verdikleri Steam hesabında offline modla giriş yapıp oynuyorsun. Bu nedenle bu tür sitelerde satılan oyunların hiçbirinde Online modda oynayamazsın.

Yanlış bılgı verme, bazı oyunlar Online oluyor. Ben su an death by Daylight oyuyorum Online, Forza oynuyorum Online.

Evet oynayabilirsin. Hesaba girin, oyunu indirin ve FiveM'i kurun. Sonra her FiveM'e girdiğiniz de Steam gerekmeyecek sunucudan sunucuya değişir. Bilmeyenler yorum yapmış.

Hocam ben denedım olmuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bir dürüm parası bile vermeden oyun oynama imkanın var. Evet sorunla karşılaşma ihtimalin var ama bir oyuna 1500 2000 TL vermektense 70TL'ye oynayabilme imkanı var. Tabii Online oynancaksa zaten Epic veya Steam'den alması gerekir. Aynı hesapların birden çok kişiye satılması da büyük bir sorun değil. Hatta diyelim sorun çıktı hesabı attılar sonra şifresi değişti. İki ayran parası gitti diye mi başını ağrıtacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı