İtemsatış'tan GTA 5 alınır mı?

Evet oynayabilirsin. Hesaba girin, oyunu indirin ve FiveM'i kurun. Sonra her FiveM'e girdiğiniz de Steam gerekmeyecek sunucudan sunucuya değişir. Bilmeyenler yorum yapmış.

Genelde oyun satıyor gibi gözüküyorlar lakin hesap satıyorlar daha sonra aynı hesabı bir başka kişiyede sattıkları zaman oyunlara giremiyorsunuz bu yüzden böyle bir yorum yapmıştım.

Bir dürüm parası bile vermeden oyun oynama imkanın var. Evet sorunla karşılaşma ihtimalin var ama bir oyuna 1500 2000 TL vermektense 70TL'ye oynayabilme imkanı var. Tabii Online oynancaksa zaten Epic veya Steam'den alması gerekir. Aynı hesapların birden çok kişiye satılması da büyük bir sorun değil. Hatta diyelim sorun çıktı hesabı attılar sonra şifresi değişti. İki ayran parası gitti diye mi başını ağrıtacak.

Oyunu oynarken bir anda hesabın gitmesi 10 dürüm alsan bile keyfini yerine getirmez hocam.

Yanlış bılgı verme, bazı oyunlar Online oluyor. Ben su an death by Daylight oyuyorum Online, Forza oynuyorum Online.

Hocam ben denedım olmuyor.
Konudan bağımsız. Hocam imla kuralları önemli bir tık.

Ayrıca konuyla ilgili olarak da hesap olarak almanızı önermiyorum artık. Zaten sıkça indirime giren bir oyun.

Herkese cok teşekkür ederim Epic Games'te legacy hali yok FiveM'de sadece legacy halinde oynanıyor Steam'de üretici yayından kaldırdı yazıyor ne yapacagım bilmiyorum önerisi olan varsa yazsın

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı