Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 12 Mart 2025 #1 İyi akşamlar, itemsatışıdan hesap almak mantıklı mı? Satıcının 100k satışı ve 9.4 değerlendirmesi var.
İyi akşamlar, itemsatışıdan hesap almak mantıklı mı? Satıcının 100k satışı ve 9.4 değerlendirmesi var.
izoo Kilopat Farklı Düşün Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 3.813 Çözümler 25 Yer Adana 12 Mart 2025 #2 Baltam Sivri dedi: İyi akşamlar, itemsatışıdan hesap almak mantıklı mı? Satıcının 100k satışı ve 9.4 değerlendirmesi var. Genişletmek için tıkla... Yorumlarını incele.
Baltam Sivri dedi: İyi akşamlar, itemsatışıdan hesap almak mantıklı mı? Satıcının 100k satışı ve 9.4 değerlendirmesi var. Genişletmek için tıkla... Yorumlarını incele.
AliErenn0 Centipat Katılım 30 Haziran 2024 Mesajlar 40 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 genelde valo hesapları boş veya geri cekiliyor ne hesabı almayı düşünüyorsunuz
yskaplan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 1.570 Çözümler 12 Yer Türkiye :) 12 Mart 2025 #4 ne tür bir hesaptan bahsediyorsunuz? Stem mesela bence mantıklı değil sadece çevrimdışı oynuyorsunuz o halde gidin crack indirin.
ne tür bir hesaptan bahsediyorsunuz? Stem mesela bence mantıklı değil sadece çevrimdışı oynuyorsunuz o halde gidin crack indirin.
C Captan.Max Decipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 854 Çözümler 10 Yer Turkey/İstanbul 12 Mart 2025 #5 Satıcıya bağlı, genelde hesaplar paylaşımlı oluyor.
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 12 Mart 2025 #6 Opss satıcısı ise önermiyorum. Yakın zamanda tüm hesapları patladı ve insanları mağdur ettiler.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 12 Mart 2025 #7 Hesap olarak bahsettiğim Steam üzerinden oyun almak. Çevrimiçi benim için önemli değil, hikayeli oyunlar oynuyorum. Physchopath dedi: Opss satıcısı ise önermiyorum. Yakın zamanda tüm hesapları patladı ve insanları mağdur ettiler. Genişletmek için tıkla... Benim de gözüme o çarpmıştı iyi ki söylediniz, teşekkürler. @Physchopath önerin var mı? Son düzenleme: 12 Mart 2025
Hesap olarak bahsettiğim Steam üzerinden oyun almak. Çevrimiçi benim için önemli değil, hikayeli oyunlar oynuyorum. Physchopath dedi: Opss satıcısı ise önermiyorum. Yakın zamanda tüm hesapları patladı ve insanları mağdur ettiler. Genişletmek için tıkla... Benim de gözüme o çarpmıştı iyi ki söylediniz, teşekkürler. @Physchopath önerin var mı?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 12 Mart 2025 #8 Baltam Sivri dedi: @Physchopath önerin var mı? Genişletmek için tıkla... SenTinus olabilir. Otomatik kod alma aralığı 1 hafta diyen var, kod alamama gibi bir durum yaşarsan 1 hafta bekletiyor yani.
Baltam Sivri dedi: @Physchopath önerin var mı? Genişletmek için tıkla... SenTinus olabilir. Otomatik kod alma aralığı 1 hafta diyen var, kod alamama gibi bir durum yaşarsan 1 hafta bekletiyor yani.
Baltam Sivri Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 910 12 Mart 2025 #9 Physchopath dedi: SenTinus olabilir. Otomatik kod alma aralığı 1 hafta diyen var, kod alamama gibi bir durum yaşarsan 1 hafta bekletiyor yani. Genişletmek için tıkla... Kod alma mevzusu nedir acaba?
Physchopath dedi: SenTinus olabilir. Otomatik kod alma aralığı 1 hafta diyen var, kod alamama gibi bir durum yaşarsan 1 hafta bekletiyor yani. Genişletmek için tıkla... Kod alma mevzusu nedir acaba?
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.364 Çözümler 42 Yer Menzoberranzan 12 Mart 2025 #10 Baltam Sivri dedi: Kod alma mevzusu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi internet siteleri var, ürünü itemsatış üzerinden sipariş verdiğin zaman sana bir kod veriyor, kodu internet sitesine girdiğin zaman hesap bilgisi ve şifresi geliyor. Kod almak için satıcıyla uğraşmadan site üzerinden alabiliyorsun.
Baltam Sivri dedi: Kod alma mevzusu nedir acaba? Genişletmek için tıkla... Kendi internet siteleri var, ürünü itemsatış üzerinden sipariş verdiğin zaman sana bir kod veriyor, kodu internet sitesine girdiğin zaman hesap bilgisi ve şifresi geliyor. Kod almak için satıcıyla uğraşmadan site üzerinden alabiliyorsun.