İtemsatış'tan MWIII alınır mı?

İsmail Evece

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bunu almayı düşünüyorum. Dolandırılma şansım var mı? Anladığım kadarıyla oyunu 2000 TL yerine 500 TL'ye almış olacağım. Satıcıya sorduğumda da " Evet 2000 TL yerine 500 TL vermiş olacaksın " dedi. Oyunun orijinalini almış olacağım değil mi?

Bunu almayı düşünüyorum. Dolandırılma şansım var mı? Anladığım kadarıyla oyunu 2000 TL yerine 500 TL'ye almış olacağım. Satıcıya sorduğumda da " evet 2000 TL yerine 500 TL vermiş olacaksın " dedi. Oyunun orijinalini almış olacağım değil mi?

Yani ilk olarak hesap sizde 3 gün kalacak satıcı size açık açık söylemiş sıranız gelince ve başlıkta da var zaten ve bu hesap birçok kişiye satılıyor daha ilk günden hesap elinizde patlayadabilir bence siz almayın.

Bunu almayı düşünüyorum. Dolandırılma şansım var mı? Anladığım kadarıyla oyunu 2000 TL yerine 500 TL'ye almış olacağım. Satıcıya sorduğumda da " Evet 2000 TL yerine 500 TL vermiş olacaksın " dedi. Oyunun orijinalini almış olacağım değil mi?
bunlara inanan varmı.

Hemen oynamak istiyorsan güzel bir çözüm hesap satın almak ama her an dolandırılacağını bil de al hani. Bende geçen hafta Mirage için 40 TL'ye hesap almıştım ve sorun da çıkmadı ama Online oyunda ne olur bilemem. Yine de almadan önce mutlaka satıcı için yapılan son yorumlara bak öyle al. Bir de yüksek satışa sahip kişileri tercih et.

O 3 gün oynama süresi miydi. Ben onu o an tahmin edemedim demek kandırıyorlarmış. 450 TL ye COD cold war + MW 2019 aldım kişisel hesap çok daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı