DiaAsh Femtopat Katılım 25 Temmuz 2025 Mesajlar 128 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #11 923535 dedi: Sen İtemsatış'ta satış yapan mağazalardan almışsın. İtemsatış kendisi satıyor. Hesaplık bir durum yok direkt key bu. Genişletmek için tıkla... Ben satıcıdan almadım ben zaten o siteden fazla alışveriş yapmıyorum direkt irem satıştan aldım neyse umarim öyle olur.
923535 dedi: Sen İtemsatış'ta satış yapan mağazalardan almışsın. İtemsatış kendisi satıyor. Hesaplık bir durum yok direkt key bu. Genişletmek için tıkla... Ben satıcıdan almadım ben zaten o siteden fazla alışveriş yapmıyorum direkt irem satıştan aldım neyse umarim öyle olur.
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 501 Çözümler 6 27 Temmuz 2025 #12 Satıcı itemsatışın kendisi ve başlıkta steam key diye belirtmişler sıkıntı olmaz.
iwbo Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #13 Vatan Ezer dedi: İtemsatış'ta çok uygun fiyata Disco Elysium buldum 44 TL. Satıcı İtemsatış ama yorumlar bot gibi geldi. Önceden alan varsa yazarsa sevinirim. Link: Disco Elysium The Final Cut Steam MENA-TR CD Key Satın Al | İtemsatış Genişletmek için tıkla... İtemsatış'ın kendi sattıkları güvenli ama başka bir satıcıdan Valorant hesabı vb gibi hesaplar alırsan cebin yanar söyleyeyim.
Vatan Ezer dedi: İtemsatış'ta çok uygun fiyata Disco Elysium buldum 44 TL. Satıcı İtemsatış ama yorumlar bot gibi geldi. Önceden alan varsa yazarsa sevinirim. Link: Disco Elysium The Final Cut Steam MENA-TR CD Key Satın Al | İtemsatış Genişletmek için tıkla... İtemsatış'ın kendi sattıkları güvenli ama başka bir satıcıdan Valorant hesabı vb gibi hesaplar alırsan cebin yanar söyleyeyim.
Vatan Ezer Centipat Katılım 30 Eylül 2024 Mesajlar 702 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #14 iwbo dedi: İtemsatış'ın kendi sattıkları güvenli ama başka bir satıcıdan Valorant hesabı vb gibi hesaplar alırsan cebin yanar söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece steam key alabilirim teşekkürler. Vatan Ezer dedi: Yok sadece steam key alabilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi aldım arkadaşlar bir sorun çıkmadı teşekkürler. Son düzenleme: 27 Temmuz 2025
iwbo dedi: İtemsatış'ın kendi sattıkları güvenli ama başka bir satıcıdan Valorant hesabı vb gibi hesaplar alırsan cebin yanar söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Yok sadece steam key alabilirim teşekkürler. Vatan Ezer dedi: Yok sadece steam key alabilirim teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şimdi aldım arkadaşlar bir sorun çıkmadı teşekkürler.
iwbo Femtopat Katılım 24 Temmuz 2025 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2025 #15 Vatan Ezer dedi: Yok sadece Steam key alabilirim teşekkürler. Şimdi aldım arkadaşlar bir sorun çıkmadı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar
Vatan Ezer dedi: Yok sadece Steam key alabilirim teşekkürler. Şimdi aldım arkadaşlar bir sorun çıkmadı teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar