İtemsatış'tan para nasıl çekilir?

Yusufaakyuz

Femtopat
Daha fazla  
İlk olarak bugün ilk satışımı yaptım bana site komisyonu kesince 700 TL kaldı ve şu an para blokede gözüküyor süre bitince parayı çekebiliyormuşum galiba, süre bitince de çekcem ama ben yaşımdan dolayı banka hesabı açamıyorum. Aile bireyimin banka hesabı var, sitede ismim Mehmet ***** olarak gözüküyor diyelim aile bireyimin adı da Ahmet ***** diyelim ailemin kimliğini de veremem maalesef para çekerken herhangi bir sorun olur mu?

İlk olarak bugün ilk satışımı yaptım bana site komisyonu kesince 700 TL kaldı ve şu an para blokede gözüküyor süre bitince parayı çekebiliyormuşum galiba, süre bitince de çekcem ama ben yaşımdan dolayı banka hesabı açamıyorum. Aile bireyimin banka hesabı var, sitede ismim Mehmet ***** olarak gözüküyor diyelim aile bireyimin adı da Ahmet ***** diyelim ailemin kimliğini de veremem maalesef para çekerken herhangi bir sorun olur mu?
Destekten talep açıp kendi kimliğinin arka kısmını atman gerekli.

Hesabı ekle ailenden birinin.

Hesabını onaylı hale getirmen lazım. Kimliğinin ön arkası fotoğrafını atman gerekiyor sadece kendi adının olduğu hesaba çekim yapabiliyorsun. Ben şahsen denedim olmuyor, Papara falan alıp çekebilirsin ayrıca kimliğinin önüyle senin bir fotoğrafını da istiyorlardı zamanında.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı