İtemsatış'tan Resident Evil 4 hesabı alınır mı?

Kullanılabilir. EA ile ilgili bir oyunsa tek kişi.

Yani bir arkadaşımda var da o sabahları Game Pass'deki hikayeli oyunları oynuyor o oynarken ben giremem değil mi ya da o dosyalardan açsa yükleyip ben GFN açsam olur mu?

Yani bir arkadaşımda var da o sabahları Game Pass'deki hikayeli oyunları oynuyor o oynarken ben giremem değil mi ya da o dosyalardan açsa yükleyip ben GFN açsam olur mu?
O oynarken girersiniz fakat EA tabanlı oyunları tek kişi kullanabilir. Sonda dediğinizi anlamadım.

O oynarken girersiniz fakat EA tabanlı oyunları tek kişi kullanabilir. Sonda dediğinizi anlamadım.

Şimdi Steam de aynı anda oynanmıyor ya bende o zaman arkadaşıma yüklediği konumdan internet kapalıyken girmesini söylüyordum bu şekilde oynayabiliyorduk bu olur mu demek istedim ama anladığım kadarıyla o oynarken bende oynayabiliyorum.

Sistem aynı anda iki kişinin oynamaya çalıştığını tespit ederse atar. GeForce Now kullanırken sürekli internete bağlı olacağın için platform fark etmeksizin başka birisi daha bağlanırsa atılırsın.

Arkadaşın kendi bilgisayarından oynuyorsa ve internetini kapatırsa sen girebilirsin.

Sistem aynı anda iki kişinin oynamaya çalıştığını tespit ederse atar. GeForce NOW kullanırken sürekli internete bağlı olacağın için platform fark etmeksizin başka birisi daha bağlanırsa atılırsın.

Arkadaşın kendi bilgisayarından oynuyorsa ve internetini kapatırsa sen girebilirsin.

Anladım teşekkürler yardımlarınız için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı