ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2023 #11 zLxntea dedi: Roblox Premium telefonumda 110TL gözüküyor Genişletmek için tıkla... Allah Allah, bende 33 TL olarak gösteriyor daha bu ay iptal ettirdim. Hemen o kadar zam gelmiş olamaz. iOS mu kullanıyorsunuz hocam? ellma dedi: Allah Allah, bende 33 TL olarak gösteriyor daha bu ay iptal ettirdim. Hemen o kadar zam gelmiş olamaz. iOS mu kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Bende bir baktım hakikaten 110 TL olmuş. Daha bir şey demiyorum ben.
zLxntea dedi: Roblox Premium telefonumda 110TL gözüküyor Genişletmek için tıkla... Allah Allah, bende 33 TL olarak gösteriyor daha bu ay iptal ettirdim. Hemen o kadar zam gelmiş olamaz. iOS mu kullanıyorsunuz hocam? ellma dedi: Allah Allah, bende 33 TL olarak gösteriyor daha bu ay iptal ettirdim. Hemen o kadar zam gelmiş olamaz. iOS mu kullanıyorsunuz hocam? Genişletmek için tıkla... Bende bir baktım hakikaten 110 TL olmuş. Daha bir şey demiyorum ben.