KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #11 yigitbey98 dedi: Aldım 30 dk oldu hala cevap gelmedi çevrimiçi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Gece 12'de teslim ediyor bu satıcı. Ben ilk aldığımda öyle yazmıştı ama sıkıntı yaşamazsın hocam rahat ol bir de Roblox'dan kontrol edersin bekleyen Robux'un var mı diye orada yazıyorsa 5 günde geliyor Robux'lar.
yigitbey98 dedi: Aldım 30 dk oldu hala cevap gelmedi çevrimiçi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Gece 12'de teslim ediyor bu satıcı. Ben ilk aldığımda öyle yazmıştı ama sıkıntı yaşamazsın hocam rahat ol bir de Roblox'dan kontrol edersin bekleyen Robux'un var mı diye orada yazıyorsa 5 günde geliyor Robux'lar.
yigitbey98 Centipat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 262 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #12 KARA1964 dedi: Gece 12'de teslim ediyor bu satıcı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Teslim saati neden yazmıyor ben göremedim
KARA1964 dedi: Gece 12'de teslim ediyor bu satıcı. Genişletmek için tıkla... Gerçekten mi? Teslim saati neden yazmıyor ben göremedim
KARA1964 Hectopat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 1.004 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #13 yigitbey98 dedi: Gerçekten mi? Teslim saati neden yazmıyor ben göremedim Genişletmek için tıkla... Onu belirtmesi lazım ama DM'den yazmıştı bana da. Ben aldığımda yoğunluk olduğundan öyle demiştir belki bilmiyorum
yigitbey98 dedi: Gerçekten mi? Teslim saati neden yazmıyor ben göremedim Genişletmek için tıkla... Onu belirtmesi lazım ama DM'den yazmıştı bana da. Ben aldığımda yoğunluk olduğundan öyle demiştir belki bilmiyorum