İtemsatış'tan Rust Twitch drop alınır mı?

tlhaa

Decapat
Daha fazla  
İtemsatış üzerinden geçmiş senelerdeki Rust Twitch dropları almak istiyorum anladığım kadarıyla bize Twitch hesabı olarak gönderiliyor ve bunu Steam hesabımıza bağlayıp ödülleri alıyormuşuz güvenilir mi? Steam hesabımı riske atmak istemiyorum. Aldığım Twitch hesabını bağlamam sıkıntı çıkarır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
dostum aldın mı bunu bir şey oldu mu

Merhaba,

Ürünün görselinde bulunan ilan tarafıma aittir, üründe herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Her türlü sorunuzu veya sormak istediğiniz bütün soruları sohbetlerim sayfasından sorabilirsiniz.

Saygılarımla, themck.

Eskiler hala satılmaktamı.

Eskiler hala satılmaktamı.
Merhaba, eski sezonların süresi dolmuştur. Aktif Round ve skinleri öğrenebilmeniz için mağazamdaki ilanlara bakabilirsiniz. Site içerisinden benimle iletişime geçerek yardım alabilirsiniz. Saygılarımla, themck

Hesabın çalınma olasılığı var mı?
Hayır, asla. Twitch.facepunch.com sitesi rust oyununun resmi sitesidir, her hangi bir hesap çalınma riskiniz bulunmamaktadır. Dilerseniz konuyla ilgili site içerisinden iletişime geçerek bizden yardım alabilirsiniz. Sağlıklı günler dilerim.

Sizin satın alabilirim gtamarkt diye bir yerden aldım çalışmadı sizin market hangisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…