Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 314 17 Şubat 2024 #1 Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler.
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #2 Vergisini ödemen için yüklü bir miktar olması lazımdı sanırım.
Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 314 17 Şubat 2024 #3 Floppy dedi: Vergisini ödemen için yüklü bir miktar olması lazımdı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aga varsayım yapmayın lütfen. Kesin bir şeyler yok mu?
Floppy dedi: Vergisini ödemen için yüklü bir miktar olması lazımdı sanırım. Genişletmek için tıkla... Aga varsayım yapmayın lütfen. Kesin bir şeyler yok mu?
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #4 Waoner dedi: Aga vardayım yapmayın lütfen. Kesin bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı canlı desteğe sor dostum. 1-2k içinde gerek yok zaten.
Waoner dedi: Aga vardayım yapmayın lütfen. Kesin bir şeyler yok mu? Genişletmek için tıkla... En sağlıklısı canlı desteğe sor dostum. 1-2k içinde gerek yok zaten.
FozyMen Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 1.274 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer Rüsselsheim Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #5 Waoner dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda öyle bir ceza gelmedi hocam.
Waoner dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ben yaptığımda öyle bir ceza gelmedi hocam.
QuasarWhisper Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Haziran 2015 Mesajlar 2.141 Makaleler 1 Çözümler 2 17 Şubat 2024 #6 Waoner dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İrem satış ve vergi cezası ?
Waoner dedi: Arkadaşlar selamünaleyküm, sorum yukarıdaki gibidir. Bununla ilgili tüm detayları benimle paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İrem satış ve vergi cezası ?
Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 314 17 Şubat 2024 #7 Floppy dedi: En sağlıklısı canlı desteğe sor dostum. 1-2 içinde gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... Aga onlarda muhasebecinizle görüşün falan dedi net cevap alamadım orada da. QuasarWhisper dedi: İrem satış ve vergi cezası ? Genişletmek için tıkla... İtemsatış bir platform. FozyMen dedi: Ben yaptığımda öyle bir ceza gelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çektiniz toplam?
Floppy dedi: En sağlıklısı canlı desteğe sor dostum. 1-2 içinde gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... Aga onlarda muhasebecinizle görüşün falan dedi net cevap alamadım orada da. QuasarWhisper dedi: İrem satış ve vergi cezası ? Genişletmek için tıkla... İtemsatış bir platform. FozyMen dedi: Ben yaptığımda öyle bir ceza gelmedi hocam. Genişletmek için tıkla... Ne kadar çektiniz toplam?
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.753 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #8 Hayır, şu ana kadar 18.750 TL değerinde satış yaptım toplamda ve hiçbir vergi cezası vs. ödemedim bir sorun da çıkmadı.
Hayır, şu ana kadar 18.750 TL değerinde satış yaptım toplamda ve hiçbir vergi cezası vs. ödemedim bir sorun da çıkmadı.
Cursor Hectopat Katılım 20 Ağustos 2023 Mesajlar 3.003 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #9 Evet normal şartlarda kazandığın 1 liranın bile vergisini ödemen gerekiyor ancak ben hiç küçük paralar kazanıp ödeyen görmedim.
Evet normal şartlarda kazandığın 1 liranın bile vergisini ödemen gerekiyor ancak ben hiç küçük paralar kazanıp ödeyen görmedim.
Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 314 17 Şubat 2024 #10 Şimşek McQueenn dedi: Hayır, şu ana kadar 18.750 TL değerinde satış yaptım toplamda ve hiçbir vergi cezası vs. ödemedim bir sorun da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aralıklarda çektiniz? Hep aynı bankaya mı çektiniz? Cursor dedi: Evet normal şartlarda kazandığın 1 liranın bile vergisini ödemen gerekiyor ancak ben hiç küçük paralar kazanıp ödeyen görmedim. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir kesin açıklamada yok maalesef. Son düzenleme: 17 Şubat 2024
Şimşek McQueenn dedi: Hayır, şu ana kadar 18.750 TL değerinde satış yaptım toplamda ve hiçbir vergi cezası vs. ödemedim bir sorun da çıkmadı. Genişletmek için tıkla... Ne zaman aralıklarda çektiniz? Hep aynı bankaya mı çektiniz? Cursor dedi: Evet normal şartlarda kazandığın 1 liranın bile vergisini ödemen gerekiyor ancak ben hiç küçük paralar kazanıp ödeyen görmedim. Genişletmek için tıkla... Bununla ilgili bir kesin açıklamada yok maalesef.