İtemsatış'tan Windows key alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Patlayan kısmı lisans geçerliliğini yitiriyor hocam. Siz PC'ye erişim demişsiniz.

PC'ye erişim derken tabii ki de uzaktan bilgisayarı kontrol etme vs. gibi bir şey değil. Kendimi izah edemedim.

Peki hocam İtemsatış'a önceden para yüklemiştim. Şimdi sağlamsatıştan aldım key i sorunsuz çalıştı. Fakat itemsatıştaki para boşa gitsin istemiyorum. Sırf hikayeyi oynayıp bırakmak için 25-30 TL lik hesaplar alınır mı?

O konuda çok bir bilgim yok maalesef yanlış bilgilendirmek istemem daha bu konuya hakim birileri varsa onlar yardımcı olabilirler.

Hocam sağlam lisanstan aldığınız key Windows 11 Keyimi umarım Windows 10 keyidir çünkü aralarında fiyat farkı bulunuyor ve Windows 10 Lisans anahtarları Windows 11'de sorunsuz olarak çalışıyor.

Alınabilir evet. Bazı büyük satıcılar oyunları kendisi satın alıp aynı hesabı birden fazla kişiye offline erişimle satıyorlar. Yani herhangi bir sıkıntı olmaz. Tabii satıcıyı iyi seçmek lazım.

Windows 11 Pro işletim sistemime key alacağım ama ne kadar güvenilir bilmiyorum. İtemsatış'ta var 20 TL gibi fiyatlara alırsam bir şey olur mu, zararlı yazılım veya daha başka bir tehdit yaratır mı?
Hocam aldınız mı? Son durum ney?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…