İtfaiye fare yakalar mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam bu kadar endişe edilecek bir durum değil ki bu?
Fare sonuçta evi yıkacak değil ya tutun atın.
Sırf bir fare için oturduğunuz ilçeden bir araba ile itfaiye gelmez.
Oradan yazması kolay tabi senin evine fare girse böyle diyebilecek misin acaba ne demek tut at sinek mi bu ısırır felan zehirli olabilir nerede olduğunu bilmiyoruz saklanıyor çıkmıyor.

Klavye delikanlılığı yapma öyle kolay değil işte fare yakalamak fare yılandan daha tehlikeli en azından yılanlar fareleri yer.

Çok girdi. Kendimiz hallettik.
Itfaiyenin işi hayat kurtarmaktır yangın söndürme başta olmak üzere hayati durumlara gidiyorlar.

Çok girdi. Kendimiz hallettik.
Itfaiyenin işi hayat kurtarmaktır yangın söndürme başta olmak üzere hayati durumlara gidiyorlar.
Tamam işte fare ısırırsa ne yapacan belki zehirli hastalık bulaştırılabilir lağım faresi belki.

Tamam işte fare ısırırsa ne yapacaksın belki zehirli hastalık bulaştırılabilir lağım faresi belki.

İtfaiyenin insiatifi, gelir ya da gelmez. Ama dedikleri gibi gelmemesi lazım. Haşere için birilerini çağırmak lazım bu durumda. Böcekten farkı yok farenin. Tuzak, yapıştırıcı vs işe yapamıyorsa bilen birisi ilaçlama yapmasi lazım.

Gelmeli hocam hadi beni geçtim hiç kimsesiz yaşlı bir adamın yada teyzenin evine fare girerse ne yapabilir ki.

Gelmeli hocam hadi beni geçtim hiç kimsesiz yaşlı bir adamın ya da teyzenin evine fare girerse ne yapabilir ki.

Hayır itfaiyenin işi o değil. Aricaksin ilaçlama şirketini o yapacak. Yaşlısı genci yok, adamların işi o değil.

İtfaiyeyi bu tarz konular için meşgul etmek ne kadar doğru? Umarım gelmezler

O zaman yılan ile yarasayı neden yakalıyorlar?

1. Si tekrar itfaiyenin insitatifi. 2.si fare haşeredir, encikler çoğalır hemen. Yılan i en azından çubuk ile yakalarsın bulması da kolay. Yarasa da en azından uçuyor. Fare yi nasıl bulacaklar yakalayacaklar? İtfaiye ilaçlamaz işi o değil. Onun için ilaçlama şirketlerini arayacaksın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…