mfgecit Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 350 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacı 18 Ekim 2022 #1 Herkese merhaba, ithal Air Force 1 satın almayı düşünüyorum ve 44 numara giyiyorum. Ayağım biraz taraklı problem yaratmaz diye düşünüyorum. Dikkat etmem gerekenler nedir?
Herkese merhaba, ithal Air Force 1 satın almayı düşünüyorum ve 44 numara giyiyorum. Ayağım biraz taraklı problem yaratmaz diye düşünüyorum. Dikkat etmem gerekenler nedir?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 18 Ekim 2022 #2 Instagram'daki ithal sayfalardan değilse alınır.
southwest Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ocak 2019 Mesajlar 3.037 Çözümler 22 Yer Roma 18 Ekim 2022 #3 mfgecit dedi: Dikkat etmem gerekenler nedir? Genişletmek için tıkla... İthal olarak satılan ürünlerin replika olduğudur. Bunu bilerek almak istiyorsanız alabilirsiniz.
mfgecit dedi: Dikkat etmem gerekenler nedir? Genişletmek için tıkla... İthal olarak satılan ürünlerin replika olduğudur. Bunu bilerek almak istiyorsanız alabilirsiniz.
Muhammet Erda Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 667 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #4 "Çakma" Air Force 1 alınır mı?
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 18 Ekim 2022 #5 İthal dediğin çakma sanırım. Mümkünse siyah al, geç sararma yapar.
mfgecit Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 350 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boyacı 18 Ekim 2022 #6 Eeries dedi: İthal dediğin çakma sanırım. Mümkünse siyah al, geç sararma yapar. Genişletmek için tıkla... Instagram da expose wear adında bir sayfayı takip ediyorum ve Shopier linkinde siyahından gördüm. Bende siyah rengini alacağım. southwest dedi: İthal olarak satılan ürünlerin replika olduğudur. Bunu bilerek almak istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Silinen üye dedi: Instagram'daki ithal sayfalardan değilse alınır. Genişletmek için tıkla... Expose wear adlı sayfadan satın alacağım.
Eeries dedi: İthal dediğin çakma sanırım. Mümkünse siyah al, geç sararma yapar. Genişletmek için tıkla... Instagram da expose wear adında bir sayfayı takip ediyorum ve Shopier linkinde siyahından gördüm. Bende siyah rengini alacağım. southwest dedi: İthal olarak satılan ürünlerin replika olduğudur. Bunu bilerek almak istiyorsanız alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Biliyorum. Silinen üye dedi: Instagram'daki ithal sayfalardan değilse alınır. Genişletmek için tıkla... Expose wear adlı sayfadan satın alacağım.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 18 Ekim 2022 #7 Ben önermem gidip replika alacağınıza Lumberjack gibi markaları tercih etmek daha mantıklı.
Eeries Kilopat Katılım 26 Haziran 2020 Mesajlar 837 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer AM4 18 Ekim 2022 #8 mfgecit dedi: Instagram da expose wear adında bir sayfayı takip ediyorum ve Shopier linkinde siyahından gördüm. Bende siyah rengini alacağım. Genişletmek için tıkla... Orası çakma satıyor, kalitesini bilmem ama siyah alacaksanız en azından 1 yıl giyilir.
mfgecit dedi: Instagram da expose wear adında bir sayfayı takip ediyorum ve Shopier linkinde siyahından gördüm. Bende siyah rengini alacağım. Genişletmek için tıkla... Orası çakma satıyor, kalitesini bilmem ama siyah alacaksanız en azından 1 yıl giyilir.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.053 Çözümler 51 18 Ekim 2022 #9 Sırf güzel gözükecek diye çakma ayakkabı almayın. Merdivenaltı ürünler almak yerine diğer ucuz yollu markaları tercih edin. Ayağınıza zararları olur.
Sırf güzel gözükecek diye çakma ayakkabı almayın. Merdivenaltı ürünler almak yerine diğer ucuz yollu markaları tercih edin. Ayağınıza zararları olur.