İthal Orijinal Ayakkabı Sitesi

mertomert

Hectopat
Arkadaşlar merhaba. Bu sıralar ayakkabı fiyatları uçmuş durumda, üstelik beğendiğim model de yok neredeyse. Bu tür siteler genelde eski modelleri de sattığı için neredeyse her türden ayakkabı bulunabiliyor. Bildiğiniz hem uygun hem de orijinal olan ve özellikle nike-new balance ürünleri satan siteler var mı? İnstagram ve dolapta çok gezindim ancak orijinalliklerinden emin olamadım. Bütçem 2000’in biraz üstüne çıkabilir.

Orijinalliklerinden emin olamazsın çünkü orijinal değiller. Orijinal olduklarını iddia edenler bile replika üretimler. Amazon.com.tr üzerinden hatta .de sitesi üzerinden direkt daha uyguna ayakkabılar alabilirsin daha geçen ay 1900 tl'ye çok iyi bir Skechers ayakkabı buldum amazon.com.tr'den aynı model Türkiye'de 2800 tl'ye satılıyordu.

Arkadaşlar merhaba. Bu sıralar ayakkabı fiyatları uçmuş durumda, üstelik beğendiğim model de yok neredeyse. Bu tür siteler genelde eski modelleri de sattığı için neredeyse her türden ayakkabı bulunabiliyor. Bildiğiniz hem uygun hem de orijinal olan ve özellikle Nike-New balance ürünleri satan siteler var mı? Instagram ve dolapta çok gezindim ancak orijinalliklerinden emin olamadım. Bütçem 2000'in biraz üstüne çıkabilir.

Orijinal değiller ithal, gümrük malı, elimizde kalan gibi diyenlere inanma hepsi replika.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı