İthalat garantili Logitech G29 alınır mı?

KrusxX

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Trendyol'dan ithalat garantili G29 alacağım, vitesli, alınır mı? Memnun kalır mıyım, ithalat garantili olduğu için sorun çıkarsa garantiye vermek için muhattabım kim, garanti süresi standart mı yoksa daha mı uzun sürer? Genel olarak alınır mı? 15.500 TL civarı.

İthalatçının kurumsallığına ve biraz da keyfine bağlı, ithalatçıyı internette aratıp hakkında bilgi var mı görmek lazım. Genelde ithalatçılara garantiden iş yaptırmak için araya hakem heyetini koymak gerekiyor. Adam 2 gün sonra dükkanı kapatıp gidebilir. Bu durumda trendyola başvurursun, ama iş uzar da uzar.
Tüm bunların haricinde g29 alacaksan ve yıllarca kullanacağından emin değilsen 2. el al bence. çünkü alan kimi görsem 2-3 ay sonra dolaba kaldırıyor ayda yılda bir indiriyor. Bende de g29 var toplasan 10 defa oynamamışımdır. Satmaya da kıyamıyor insan.

İthalatçının kurumsallığına ve biraz da keyfine bağlı, ithalatçıyı internette aratıp hakkında bilgi var mı görmek lazım. Genelde ithalatçılara garantiden iş yaptırmak için araya hakem heyetini koymak gerekiyor. Adam 2 gün sonra dükkanı kapatıp gidebilir. Bu durumda Trendyol'a başvurursun, ama iş uzar da uzar.
Tüm bunların haricinde G29 alacaksan ve yıllarca kullanacağından emin değilsen 2. el al bence. Çünkü alan kimi görsem 2-3 ay sonra dolaba kaldırıyor ayda yılda bir indiriyor. Bende de G29 var toplasan 10 defa oynamamışımdır. Satmaya da kıyamıyor insan.

Kullanmaktan yana sorun yok 10 yıl bile kesintisiz oynarım fakat ömrü benim için çok önemli aldıktan 2 gün sonra yok vites yok pedal hiç uğraşamam vallahi sizce ömrü ne kadar gider ?

Kullanmaktan yana sorun yok 10 yıl bile kesintisiz oynarım fakat ömrü benim için çok önemli aldıktan 2 gün sonra yok vites yok pedal hiç uğraşamam vallahi sizce ömrü ne kadar gider ?
Normalde sağlam bir cihaz, logi cihazları da genel olarak uzun ömürlü oluyor ama sonuçta elektronik ürün hiç belli olmaz. Kutudan bozuk bile çıkabilir. Madem uzun süre kullanacaksın bilindik, kurumsal bi yerlerden al ki en azından garantisinde sıkıntı olursa hakem heyetine başvurabilesin. Yakın zamanda migrosun sitesinde tüm set 15bine filan düşmüştü, acelen yoksa takip et bi süre daha.

Normalde sağlam bir cihaz, logi cihazları da genel olarak uzun ömürlü oluyor ama sonuçta elektronik ürün hiç belli olmaz. Kutudan bozuk bile çıkabilir. Madem uzun süre kullanacaksın bilindik, kurumsal bir yerlerden al ki en azından garantisinde sıkıntı olursa hakem heyetine başvurabilesin. Yakın zamanda Migros'un sitesinde tüm set 15bine filan düşmüştü, acelen yoksa takip et bir.

Acayip zamlardan dolayı pek zaman kaybetmek istemiyorum.

Merhaba, Trendyol'dan ithalat garantili G29 alacağım, vitesli, alınır mı? Memnun kalır mıyım, ithalat garantili olduğu için sorun çıkarsa garantiye vermek için muhattabım kim, garanti süresi standart mı yoksa daha mı uzun sürer? Genel olarak alınır mı? 15.500 TL civarı.
Aldın mı?

Kusura bakma yeni gördüm evet aldım kapalı kutu jelatinleri üstünde geldi gayet memnunum fakat almayı düşünüyorsan iyi araştır ben takılmalık oyunlar oynuyorum (BeamNG.drive, Euro Truck Simulator 2, Assetto Corsa) motoru bana yetiyor ama tüm gününü yarış oyunlarına vb. harcayıp ciddiye alıyorsan daha iyi bir tercih yapabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı