POLO_R Hectopat Katılım 4 Mayıs 2022 Mesajlar 934 Çözümler 1 6 Şubat 2024 #1 2. el cihaz aldim ve IMEI böyle yazıyor sorgulattigimda. Bu TR cihazı mi demek oluyor yoksa yurt dışından gelip kaydettirilmis demek mi?
2. el cihaz aldim ve IMEI böyle yazıyor sorgulattigimda. Bu TR cihazı mi demek oluyor yoksa yurt dışından gelip kaydettirilmis demek mi?
dodo61 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 1.860 Makaleler 4 Çözümler 32 Yer Türkiye 6 Şubat 2024 #2 İthalat yoluyla kaydedilen IMEI, ülkeye tamamen yasal yollarla girmiş ve ithalatçı şirket tarafından BTK bünyesine kaydedilmiş ürünlerde yer alır. (Kaynak)
İthalat yoluyla kaydedilen IMEI, ülkeye tamamen yasal yollarla girmiş ve ithalatçı şirket tarafından BTK bünyesine kaydedilmiş ürünlerde yer alır. (Kaynak)
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 6 Şubat 2024 #3 Yurt dışı cihazı değil. Normal, satılması için getirilmiş cihaz. IMEI olayları yok onlarda, zaten kayıtlılar.
Yurt dışı cihazı değil. Normal, satılması için getirilmiş cihaz. IMEI olayları yok onlarda, zaten kayıtlılar.
Erol deniz Femtopat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #4 Bazı telefoncular belli bir ücrete bu şekilde kayıt edebileceklerini söylüyor doğru mudurr?
Catflowers Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 333 Çözümler 2 9 Mayıs 2024 #5 Erol deniz dedi: Bazı telefoncular belli bir ücrete bu şekilde kayıt edebileceklerini söylüyor doğru mudurr? Genişletmek için tıkla... Ben de karşılaşıyorum sürekli telefoncularda. Her halde tanıdıkları var, o şekilde kaydettiriyorlar diye düşünüyorum.
Erol deniz dedi: Bazı telefoncular belli bir ücrete bu şekilde kayıt edebileceklerini söylüyor doğru mudurr? Genişletmek için tıkla... Ben de karşılaşıyorum sürekli telefoncularda. Her halde tanıdıkları var, o şekilde kaydettiriyorlar diye düşünüyorum.