KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #1 Arkadaşlar İthalatçı alırsam ve üründe bir sorun olursa nereye vermem gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Kasım 2017
Arkadaşlar İthalatçı alırsam ve üründe bir sorun olursa nereye vermem gerekiyor? Cevaplarsanız sevinirim.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #2 Aldığınız yere. Ama bana sorarsanız kesinlik Avrasya garantili almanızı öneriririm ithalatçı garantisi garantinin olmamamısı gibi bir şey.
Aldığınız yere. Ama bana sorarsanız kesinlik Avrasya garantili almanızı öneriririm ithalatçı garantisi garantinin olmamamısı gibi bir şey.
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #3 BlueMan23 dedi: Aldığınız yere. Ama bana sorarsanız kesinlik Avrasya garantili almanızı öneriririm ithalatçı garantisi garantinin olmamamısı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma ile çok uygun fiyata geldiği için ve satıcı da güvenilir olduğu için aldım artık.
BlueMan23 dedi: Aldığınız yere. Ama bana sorarsanız kesinlik Avrasya garantili almanızı öneriririm ithalatçı garantisi garantinin olmamamısı gibi bir şey. Genişletmek için tıkla... Kara Cuma ile çok uygun fiyata geldiği için ve satıcı da güvenilir olduğu için aldım artık.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #4 Güle güle kullanın. Nerden ve ne kadara aldınız?
KRALCAN Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 7.446 Makaleler 6 Çözümler 10 Yer İzmir-Bayraklı Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #5 BlueMan23 dedi: Güle güle kullanın. Nerden ve ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Hepsiburada dan ALB Teknoloji adlı satıcıdan PS4 Slim + Destiny ve GTA 5 ile beraber 1200 TL.
BlueMan23 dedi: Güle güle kullanın. Nerden ve ne kadara aldınız? Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Hepsiburada dan ALB Teknoloji adlı satıcıdan PS4 Slim + Destiny ve GTA 5 ile beraber 1200 TL.
BlueMan23 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 1.003 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2017 #6 Hayırlı olsun çok iyi bir fiyata almışsınız.