İthalatçı garantili DualSense alınır mı?

Bütçe
3500-5000
DualSense'den iyi gamepad var mı ki şu anda?
Var, pcde dualsense uyum sorunları ve ps oyunları harici ekstra özelliklerini kullandırtmaması sebebiyle aslında normal bir gamepad. Hatta dsx uygulaması sayesinde uyum sorununu ortadan kaldırdığınızda kol kendini xinput bir kol olarak göstererek Xbox koluyla aynı pozisyona geliyor. Stick ve trigger teknolojilerinden yoksunluğu ve pro kontrolcülerde olan programlanabilir tuş eksikliği fiyat bandındaki 3. Parti kollardan daha kötü bir konuma getiriyor onu.

PC için hocam. Ama birkaç aya Playstation alacağım
Ps yanında zaten kendi kolu geliyor o yüzden bence pc için uzun ömürlü bir gamepad alabilirsiniz. Ps düzeninde şu an 3500 TL bandında en mantıklı kol gamesir tarantula pro. Ama 2. el(veya kol olmadan satılıyorsa tam bilmiyorum) alacaksanız psi dualsense alıp biraz eskittikten sonra stick drift gibi sorunlarla karşılaşmamak için hall effect veya tmr joystick modülü taktırabilirsiniz. Yukarda bahsettiğim kolda tmr joystick zaten var yani uzun ömürlü ve hassas bir kontrolcü, pc için bana sorarsanız dualsense ve xbox kolundan çok daha mantıklı bir kol

Satıcı Bilkom o zaman D&R değil
Link bırakmıştım hocam. Satıcı D&R

Zaten halihazırda Xbox kontrolcüm var bilgisayar için. Birkaç aya zaten playstation alacağım. Şimdi bilgisayarda iki kişi oynamak için bir adet Dualsense alacağım. Öğrenmek istediğim şu. Yeni nesil dualsense kullanan arkadaşlar garantiyle işi oldu mu? Sık bozulan bir cihaz mı? Bilkom garantisi 1500TL'lik farka değer mi? Öğrenmek istediğim sadece bunlar. Seçenek sunduğunuz için teşekkürler. Ama kesinlikle Dualsense alacağım.

Son düzenleme:
Link bırakmıştım hocam. Satıcı D&R

Zaten halihazırda Xbox kontrolcüm var bilgisayar için. Birkaç aya zaten PlayStation alacağım. Şimdi bilgisayarda iki kişi oynamak için bir adet DualSense alacağım. Öğrenmek istediğim şu. Yeni nesil DualSense kullanan arkadaşlar garantiyle işi oldu mu? Sık bozulan bir cihaz mı? Bilkom garantisi 1500TL'lik farka değer mi? Öğrenmek istediğim sadece bunlar. Seçenek sunduğunuz için teşekkürler. Ama kesinlikle DualSense alacağım.

Drift sorunu vb. yaşarsanız Bilkom garantili olduğunda değişim yapabiliyorsunuz. Arasındaki 1.5K'ya değer mi bilmiyorum ama ben 2 hafta önce gaming.gen.tr'den 3200TL civarına Bilkom garantili Silver DualSense aldım. Arada böyle indirimler yapıyorlar orayı takip edebilirsiniz.

Drift sorunu vb. yaşarsanız Bilkom garantili olduğunda değişim yapabiliyorsunuz. Arasındaki 1.5K'ya değer mi bilmiyorum ama ben 2 hafta önce gaming.gen.tr'den 3200TL civarına Bilkom garantili Silver DualSense aldım. Arada böyle indirimler yapıyorlar orayı takip edebilirsiniz.
Teşekkürler hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı