DualSense alacağım ama karar veremedim. İthalatçı garantilileri 3-3.5 bin arasına bulabiliyorum ama güvenemedim. Bilkom garantililerde ise 4-5 bin arası fiyatlar var. Hangisi alınır, taksitli alacağım.
Kol da 1 senenin ardından net arıza çıkıyor çok şanslı değilsen. Ya drift sorunu ya da tetiklerin gıcırdaması gibi kronik sorunları var. Allah'tan beni bulmadı drift problemi ithalatçı garantili benimki. Bilkom garantili olsa şu an muhatapım olurdu. Keskinlikle Bilkom al.
Evet benimkinin garantisi bitti ama yeni drift problemi ile karşı karşıya kaldım. Rezil.
Ben 2000e yaptıracağım bir yerde.Drift problemi her kolda kesin olarak oluyor mu ya yoksa şansınamı bağlı bir de görüyorum tamirini falan yapan yerleri ama ona da bazıları neredeyse kol fiyatına yapıyorlar dediklerini gördüm Bilkom garantilide galiba direkt değişim yapılıyormuş.
Tamir yapan biriyle konuştuğumda drift problemini ortalama 30 dakika da 600 TL'ye yaptığını söyledi. İki bin çok değil mi? Bende de var, yarın bir haftasını dolduracak.Ben 2000e yaptıracağım bir yerde.
Tam adını bilmiyorumda drift yaşatmayanlardan taktırıyorum hocam.Tamir yapan biriyle konuştuğumda drift problemini ortalama 30 dakika da 600 TL'ye yaptığını söyledi. İki bin çok değil mi? Bende de var, yarın bir haftasını dolduracak.
Kaliteli olanı taktırıyorsunuz anladım. Ne kadar sürenin ardından oluştu peki? Analog kalkmaması için korumalık da taktım.Tam adını bilmiyorumda drift yaşatmayanlardan taktırıyorum hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.