İthalatçı garantili DualSense mi yoksa Bilkom garantili mi?

• Konuyu başlatan Bynie35
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 322

Bynie35

Centipat
Daha fazla  
DualSense alacağım ama karar veremedim. İthalatçı garantilileri 3-3.5 bin arasına bulabiliyorum ama güvenemedim. Bilkom garantililerde ise 4-5 bin arası fiyatlar var. Hangisi alınır, taksitli alacağım.

Dualsense almak isteyenlerin hepsi topluca gelsinler neden almamaları gerektiğini söyleyelim artık bu konular açılmasın lütfen :)
Konsolda kullanılmayacaksa Dualsense veya Xbox 9. Nesil gamepad almanın mantıklı bir yanı yok. 1500 TL'den başlayan hall effect stickli ve triggerlı gamepadler bunlardan daha uzun ömürlü.

DualSense alacağım ama karar veremedim. İthalatçı garantilileri 3-3.5 bin arasına bulabiliyorum ama güvenemedim. Bilkom garantililerde ise 4-5 bin arası fiyatlar var. Hangisi alınır, taksitli alacağım.

Bence Bilkom hocam, ithalatçılar pek güven vermiyor bana. En azından garantisi falan olur Bilkom alabilirsiniz.

Kol da 1 senenin ardından net arıza çıkıyor çok şanslı değilsen. Ya drift sorunu ya da tetiklerin gıcırdaması gibi kronik sorunları var. Allahtan beni bulmadı drift problemi ithalatçı garantili benimki. Bilkom garantili olsa şuan muhattapım olurdu. Keskinlikle bilkom al.

Kol da 1 senenin ardından net arıza çıkıyor çok şanslı değilsen. Ya drift sorunu ya da tetiklerin gıcırdaması gibi kronik sorunları var. Allah'tan beni bulmadı drift problemi ithalatçı garantili benimki. Bilkom garantili olsa şu an muhatapım olurdu. Keskinlikle Bilkom al.

Evet benimkinin garantisi bitti ama yeni drift problemi ile karşı karşıya kaldım. Rezil.

Evet benimkinin garantisi bitti ama yeni drift problemi ile karşı karşıya kaldım. Rezil.

Drift problemi her kolda kesin olarak oluyor mu ya yoksa şansınamı bağlı bir de görüyorum tamirini falan yapan yerleri ama ona da bazıları neredeyse kol fiyatına yapıyorlar dediklerini gördüm Bilkom garantilide galiba direkt değişim yapılıyormuş.

Drift problemi her kolda kesin olarak oluyor mu ya yoksa şansınamı bağlı bir de görüyorum tamirini falan yapan yerleri ama ona da bazıları neredeyse kol fiyatına yapıyorlar dediklerini gördüm Bilkom garantilide galiba direkt değişim yapılıyormuş.
Ben 2000e yaptıracağım bir yerde.

Tamir yapan biriyle konuştuğumda drift problemini ortalama 30 dakika da 600 TL'ye yaptığını söyledi. İki bin çok değil mi? Bende de var, yarın bir haftasını dolduracak.
Tam adını bilmiyorumda drift yaşatmayanlardan taktırıyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı