Agresifrhyme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.496 Çözümler 6 Dün 19:07 #1 Merhaba. İthalatçı garantili iPhone 16 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı? Türkiye garantiliden çok farkı oluyor mu? Veya bir problem olur mu?
Merhaba. İthalatçı garantili iPhone 16 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı? Türkiye garantiliden çok farkı oluyor mu? Veya bir problem olur mu?
B belfort 394 Picopat Katılım 4 Eylül 2025 Mesajlar 239 Dün 19:15 #2 İthalatçı garantili telefon ilk defa duydum. Diğer ithalatçı garantili adı altında çakma satıyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
İthalatçı garantili telefon ilk defa duydum. Diğer ithalatçı garantili adı altında çakma satıyorlar diye biliyorum.
HakanXD Megapat Cep Doktoru Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 6.028 Çözümler 51 Yer Bursa Dün 19:15 #3 Agresifrhyme dedi: Merhaba. İthalatçı garantili iPhone 16 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı? Türkiye garantiliden çok farkı oluyor mu? Veya bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... İthalatçı ya göre değişir. Artı 0 Eksi
Agresifrhyme dedi: Merhaba. İthalatçı garantili iPhone 16 almayı düşünüyorum da sizce alınır mı? Türkiye garantiliden çok farkı oluyor mu? Veya bir problem olur mu? Genişletmek için tıkla... İthalatçı ya göre değişir.