İthalatçı garantili Mi Band 8 alınır mı?

mhbarut66

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
N11 sitesinde şu anda 950 TL olan Mi Band 8 kuponla beraber 840 TL'ye düşüyor. Ama ürün distribütör garantili diye belirtilmesine rağmen yorumlarda insanlar ithalatçı garantili olduğunu söylemiş (satıcı N11 bu arada). Bir sorun olur mu sizce?
Link: Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Daha önce kullandığım hiçbir elektronik cihazı garantiye yollamaya gerek olmadı. Bu cihaz ode bilişim diye bir firma adına garantili. Sadece İstanbul'da yerleri var.
Bir de yorumlarda birkaç kişiye cihaz bozuk gelmiş ama kutusu açıldığı için iade kabul etmemişler. Garantiye gönderin diye cevap vermişler. Bu forumda birisi aynı durumu yaşamış ve tüketici heyetine falan başvurup iade yapabilmiş.
Sizin görüşleriniz nelerdir?

İthalatçı garantili ürünlerde, ürün ile alakalı herhangi bir sorun yaşadığınızda üreticiyle değil satıcıyla irtibata geçiyorsunuz. Mümkün mertebe distrübütör garantili alın.

Merhaba,
N11 sitesinde şu anda 950 TL olan Mi Band 8 kuponla beraber 840 TL'ye düşüyor. Ama ürün distribütör garantili diye belirtilmesine rağmen yorumlarda insanlar ithalatçı garantili olduğunu söylemiş (satıcı N11 bu arada). Bir sorun olur mu sizce?
Link: Xiaomi Smart Band 8 Akıllı Bileklik Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Daha önce kullandığım hiçbir elektronik cihazı garantiye yollamaya gerek olmadı. Bu cihaz ode bilişim diye bir firma adına garantili. Sadece İstanbul'da yerleri var.
Bir de yorumlarda birkaç kişiye cihaz bozuk gelmiş ama kutusu açıldığı için iade kabul etmemişler. Garantiye gönderin diye cevap vermişler. Bu forumda birisi aynı durumu yaşamış ve tüketici heyetine falan başvurup iade yapabilmiş.
Sizin görüşleriniz nelerdir?

Ben aynı satıcıdan aynı kupon indirimiyle o tutara aldım. Ürün orijinal kutu içerisinde imzasız şekilde garanti belgesi çıkıyor. Satıcı ile iletişime geçtim bir sıkıntı olursa ne yapacağız fatura içinden çıkmadı diye. Sisteme geç yüklendiğini söyledi hatta şimdi kontrol edeceğim garanti konusunda Türkiye garantili diye yazmıştı bana. Bu chazlar sorunlu cihazlar olmadığı için açıkçası 100 -150 TL aşağıya garantisiz cihaz bile alırdım. Başka sorun olursa yazabilirsin.

Ben aynı satıcıdan aynı kupon indirimiyle o tutara aldım. Ürün orijinal kutu içerisinde imzasız şekilde garanti belgesi çıkıyor. Satıcı ile iletişime geçtim bir sıkıntı olursa ne yapacağız fatura içinden çıkmadı diye. Sisteme geç yüklendiğini söyledi hatta şimdi kontrol edeceğim garanti konusunda Türkiye garantili diye yazmıştı bana. Bu chazlar sorunlu cihazlar olmadığı için açıkçası 100 -150 TL aşağıya garantisiz cihaz bile alırdım. Başka sorun olursa yazabilirsin.
Çok teşekkür ederim mesajınız için. 2 gündür foruma bakmadığım için göremedim. Dün sipariş verdim. Yani yorum yapan 600 kişiden birkaçı dışında sorun olan olmamış. Sorun olursa da mağdur olacağımı düşünmüyorum Tüketici Hakem Heyetine vs. gerekli yerlere başvurarak hakkımı ararım. Dediğiniz gibi bu cihazlarda zaten sorun çıkacağını sanmıyorum ben de. Şuan mi band 4 var onu da internetten sipariş etmiştim Xiaomi Türkiye Garantili olarak ama hiç garantiye göndermedim.

Çok teşekkür ederim mesajınız için. 2 gündür foruma bakmadığım için göremedim. Dün sipariş verdim. Yani yorum yapan 600 kişiden birkaçı dışında sorun olan olmamış. Sorun olursa da mağdur olacağımı düşünmüyorum tüketici hakem heyetine vs. gerekli yerlere başvurarak hakkımı ararım. Dediğiniz gibi bu cihazlarda zaten sorun çıkacağını sanmıyorum ben de. Şu an Mi Band 4 var onu da internetten sipariş etmiştim Xiaomi Türkiye garantili olarak ama hiç garantiye göndermedim.

Sıkıntı yaşamazsın. Faturayı da gönderdi bana satıcı site üzerinden. Ben de band 3'ten geçtim ekranı derin çizilince. Silikon koruma kılıfı ile kullanıyorum en uygun amazondaydı 1 ay ücretsiz Prime üye olup 110 TL'ye aldım kargo ödememek için. Çalışırken elini aktif kullanıyorsan onu da almayı ihmal etme.

Sıkıntı yaşamazsın. Faturayı da gönderdi bana satıcı site üzerinden. Ben de band 3'ten geçtim ekranı derin çizilince. Silikon koruma kılıfı ile kullanıyorum en uygun amazondaydı 1 ay ücretsiz Prime üye olup 110 TL'ye aldım kargo ödememek için. Çalışırken elini aktif kullanıyorsan onu da almayı ihmal etme.
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Bir sorum olacak ardı ardına stres ölçümü yaptığınızda çok farkılı değerler çıkıyor mu sizde de atıyorum. 25 ölçtü hemen sonra da 38 falan gibi. Stres ölçümü biraz sıkıntılı gibi bileğimin tersinden tüysüz noktadan bile böyle çok sapmalı ölçüm yapıyor.

Bir sorum olacak ardı ardına stres ölçümü yaptığınızda çok farkılı değerler çıkıyor mu sizde de atıyorum. 25 ölçtü hemen sonra da 38 falan gibi. Stres ölçümü biraz sıkıntılı gibi bileğimin tersinden tüysüz noktadan bile böyle çok sapmalı ölçüm yapıyor.
Şimdi denedim ben de ilk önce 22 ölçtü hemen ardından bi daha ölçünce 42 ölçtü. Normal midir bilmiyorum ama bana pek normal değil gibi geldi.

Şimdi denedim ben de ilk önce 22 ölçtü hemen ardından bir daha ölçünce 42 ölçtü. Normal midir bilmiyorum ama bana pek normal değil gibi geldi.

Nabız ve oksijende sıkıntı yok ama stres ölçümü çok hassas ve tutarsız güncelleme getirirler inşallah. Ama sonuçta 900 liralık ürün fazla da bir şey beklememek lazım uyku ve spor takibi iyi. Teşekkürler testin için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı