İthalatçı garantili PS4 alınır mı?

WhiteWolf

Hectopat
Arkadaşlar ps4 alacağım. 1100 liraya da satılıyor. 1500 liraya da. 1100 lira olan ithalatçı garantili. Diğeri sony garantili. İthalatçı garantili olanı alsam bi sıkıntı çıkar mı ? Yoksa sony garantili olanı mı alayım ?

PS gerçekten sağlam bir cihaz. Bir sorun olması çok düşük bir ihtimal ama ya olursa ve ithalatçı firma ile sorun yaşarsan? Ben olsam riske etmezdim. Baktığınız zaman küçük paralar değil. Bunun için birkaç ay çalışıyor çoğu kişi. Arasında aman aman bir fark yok bence.

Bende ithalatçı firmadan aldım 1-2 yıl oldu hala ufak bir sorun yaşamadım aradaki fiyat farkı cidden önemli 3 oyun da yanında alırsın.

Ben konsol kullanıcak olsam PS3 alıp kırdırırdım. Her oyuna 100-150 TL verilmez. PS4 hala kırılamadı bildiğim kadarıyla.

İlla çıkmasına gerek yokki yığınla oyun var PS3 için. Ayrıca firmalar PS3 için oyun desteğini yeni kesti. Bir sürü taze oyun var piyasada.

Aynen haklısın birçok kişi için iyi ama benim bitirdiğim oyunlar çoğu fakat yeni nesil oyunlar çıkarmıyor hiç 2014 de çıkan Witcher 3 bile yok.

Bende ithalatçı firmadan aldım 1-2 yıl oldu hala ufak bir sorun yaşamadım aradaki fiyat farkı cidden önemli 3 oyun da yanında alırsın.
CUH-1216 modelinden mi aldın? Yoksa eskisinden mi ?

Bir de bi sorum olacak. Oyuna güncelleme gelince oyunun boyutu değişiyor mu ? Mesela 50 GB lık bir oyuna 10 GB güncelleme gelirse oyun 60 GB mı oluyor ?

İthalatçılardan (telefon) iki kez sorun yaşadım. Evet, sağlam cihazlar alıyoruz fakat markaya güven, beraberinde satış sonrası desteğe de güveni getiriyor. Ancak ithalatçı garantili alınan bir cihaz, ithalatçının insafına kalmış demektir. Ben önermiyorum, bir sorun çıkar da firmayla sorun yaşarsan keşke deme ihtimalin çok yüksek.

İfadeler: MF
Ben de ondan korkuyorum ama ps4 sonuçta yani öyle kolayca bozulacağını zannetmiyorum. Ne gibi sorunlar olabilir ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…