İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

Gorgonzolo

Femtopat
Daha fazla  
İthalatçı garantili PS5 almayı düşünüyorum.
Ama seri kaç olmalı seri nedir hiç bilgim yok önereceğiniz bir satıcı veya link var mı?

İthalatçı garantili PS5 almayı düşünüyorum.
Ama seri kaç olmalı seri nedir hiç bilgim yok önereceğiniz bir satıcı veya link var mı?

Seri benim bildiğim çok yok. En son PS5 modeli yazın çıkar. İthalat alın bence. Ama benim bildiğim dik durunca bozulabiliyormuş. Siz yatay kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir kısım nakit bir kısım kredi kartına taksit olsa Türkiye garantili alırım ama.
İnternet alışverişinde öyle bir durum yok sanırım.

Likit metal aktığından dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet galiba biraz da şans işi.
Şuradan alınabilecek PS5 modellerine bakabilirsiniz. CFI-10 serisi önerilmiyor.

CFI-12 serisi son seri. Ben de ithalatçı garantili aldım. Bir sorun yok. Eurasia ile arada fark çok fazla bence çekinmeden alabilirsin. Satıcılar hemen hemen yakın birbirine. Yüksek puanlı satıcılardan alabilirsin.

Dün flytechnologystore adlı siteden ithalatçı garantili PS5 siparişi verdim hadi bakalım. Kutudan hıyar mı çıkar ne çıkar bilmiyorum

dostum hala ilgileniyorsan ithalatçı garantili ps5 bugün elime geçti şimdilik bir sıkıntı yok şükür ama garantisi ne kadar garanti bilemiyorum artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…