İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

cruzershi

Decapat
Daha fazla  
Merhaba halihazırda 4070 Super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile PC arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı olur. Bende PS5 bakmaya karar verdim. İthalatçı garantiyle Bilkom garantili arasında 10k kadar fark var. Hayatımda hiç konsol kullanmadım. İthalatçı garantili alınır mı? Amazondan vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba halihazırda 4070 Super sistemim var. TV'den yatarak oyun oynama gibi bir düşüncem var. TV ile PC arasındaki mesafe fazla taşımak vs çok uğraştırıcı olur. Bende PS5 bakmaya karar verdim. İthalatçı garantiyle Bilkom garantili arasında 10k kadar fark var. Hayatımda hiç konsol kullanmadım. İthalatçı garantili alınır mı? Amazondan vs.

İthalatçı demek dükkan garantisi demek, yani çoğu zaman yok gibi bir şey. Bilkom için de 10 k değmez, ithalatçı alacağına temiz ikinci el al.

Nasıl anlarım düzgün satıcı olup olmadığını? Tavsiye ettiğiniz satıcı var mı? Bir de bu CFI modeli/nosu tarzı bir şey oluyormuş o kaç olmalı nasıl öğrenebilirim?

CFI 10 11 12 var düz PS5 de, Slim alırsan zaten sürümü önemsiz. Düz PS5 de 11 ya da 12 al, 10 alma. Kötüden iyiye gibi düşün.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı