Merhaba, lise dönemi stajyeriyim ve elime geçen parayla daha fazla pahalanmadan Xbox Series S almak istiyorum fakat Türkiye garantili mi alsam yoksa ithalatçı mı alsam bilmiyorum. Aralarında ne gibi farklar var ne gibi sorunlar yaşarım sıkıntıları nelerdir? Bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
Ben 10 gün önce Teknodeposu diye bir yerden satın aldım. Faturasını da Microsoft'a gönderdim. Konsolun garantisi 24 ay oldu. Ancak kontrol cihazının garantisi 1 yıl olarak kaldı. Ayrıca güç kablosu da bizim normal prizlere uyumluydu. Dönüştürücü kullanmaya gerek kalmadı.
Not: Tüm cihazlar aynı şekilde oluyor mu emin değilim.
Ben 10 gün önce Teknodeposu diye bir yerden satın aldım. Faturasını da Microsoft'a gönderdim. Konsolun garantisi 24 ay oldu. Ancak kontrol cihazının garantisi 1 yıl olarak kaldı. Ayrıca güç kablosu da bizim normal prizlere uyumluydu. Dönüştürücü kullanmaya gerek kalmadı.
Microsoft Xbox Series S 512 GB SSD Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
@donttouch hocam fatura veya fişi nasıl microsofta gönderdiniz hangi yöntemle yani bilmediğim bir konu yardımlarınızı rica ediyorum ve konsolda herhangi bir sıkıntı çıktı mı ? Series s ve x arasında gidip geliyorum öneri ve tavsiyelerinize açığım.
hocam fatura veya fişi nasıl microsofta gönderdiniz hangi yöntemle yani bilmediğim bir konu yardımlarınızı rica ediyorum ve konsolda herhangi bir sıkıntı çıktı mı ? Series s ve x arasında gidip geliyorum öneri ve tavsiyelerinize açığım.