İthalatçı garantili Xbox Series S alınır mı?

efedddd

Centipat
Arada az çok bir fiyat farkı var. Neden bilmiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony olsun Xbox olsun gamepad veyahut konsol olsun '' ithalatçıdan aldık adamlara ulaşamıyoruz bile, ilgilenmiyorlar'' diye dert yanılır. Şahsen ben ithalatçıdan almanı önermem, arada biraz para kurtarıyım derken sıkıntı yaşayabilirsin ileride.

Şuanda en ucuz microsoft garantili nereden alabilirim? Bulabilirsen atabilir misin?

İthalatçı garantili denilenlerde Microsoft garantisi var zaten. Süre açısından fark oluşturuyor sadece. 1 yıl garanti için aradaki farkı verir misin vermez misin o sana kalmış.
1 yıl için o farkı vermem fakat garantide gereken ilgiyi almaya o farkı verebilirim.

1 yıl için o farkı vermem fakat garantide gereken ilgiyi almaya o farkı verebilirim.
Özet geçiyorum sana:

İthalatçı garantili alırsan: 1 yıl Microsoft garantisi + kalan yıllar (ne kadar verdilerse) ithalatçı garantisi
Microsoft garantili diye satılanlardan alırsan: 2 yıl Microsoft garantisi.

Olay bu. İlk 1 sene için arada hiçbir fark yok, 1 sene daha Microsoft garantisi istiyorsan mecbur Microsoft garantili alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…