2 256386 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 1.717 Makaleler 1 Çözümler 1 22 Şubat 2021 #31 er4n dedi: İtiraf ediyorum. Ekran kartım 2080 Ti RTX diye dalga geçmiştim ama sistemim GT 520MX. Genişletmek için tıkla... Buna yakılır hocam...
er4n dedi: İtiraf ediyorum. Ekran kartım 2080 Ti RTX diye dalga geçmiştim ama sistemim GT 520MX. Genişletmek için tıkla... Buna yakılır hocam...
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #32 woxnera dedi: İtiraf ediyorum babamın telefon faturasının üstüne 1000TL'lik oyun harcaması yaptım pişmanım Genişletmek için tıkla... Ne aldın bari?
woxnera dedi: İtiraf ediyorum babamın telefon faturasının üstüne 1000TL'lik oyun harcaması yaptım pişmanım Genişletmek için tıkla... Ne aldın bari?
3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 22 Şubat 2021 #33 256386 dedi: Buna yakılır hocam... Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum o taktiği ben de yapıyorum. Yazım yanlışı alıntılamasından ceza yememek için.
256386 dedi: Buna yakılır hocam... Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum o taktiği ben de yapıyorum. Yazım yanlışı alıntılamasından ceza yememek için.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Şubat 2021 #34 er4n dedi: İtiraf ediyorum. Ekran kartım 2080 Ti RTX diye dalga geçmiştim ama sistemim GT 520MX. Genişletmek için tıkla... Vay canına hiç anlaşılmıyor gerçekten
er4n dedi: İtiraf ediyorum. Ekran kartım 2080 Ti RTX diye dalga geçmiştim ama sistemim GT 520MX. Genişletmek için tıkla... Vay canına hiç anlaşılmıyor gerçekten
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #35 Riot Vanguard dedi: Ne aldın bari? Genişletmek için tıkla... Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim
Riot Vanguard dedi: Ne aldın bari? Genişletmek için tıkla... Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #36 chaoo dedi: Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim Genişletmek için tıkla... Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ woxnera dedi: Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ Genişletmek için tıkla... Keşke CS'ye falan harcasaydım şu an bıçaklarım olabilirdi.
chaoo dedi: Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim Genişletmek için tıkla... Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ woxnera dedi: Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ Genişletmek için tıkla... Keşke CS'ye falan harcasaydım şu an bıçaklarım olabilirdi.
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #37 chaoo dedi: Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim Genişletmek için tıkla... Ama basamıyormuş, hepsi yanıyormuş bir daha 1000 TL alıyormuş.
chaoo dedi: Düşünsene bir de Zula silahlarına + basıyormuş o kadar para ile ne gülerdim Genişletmek için tıkla... Ama basamıyormuş, hepsi yanıyormuş bir daha 1000 TL alıyormuş.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Şubat 2021 #38 Riot Vanguard dedi: Ama basamıyormuş, hepsi yanıyormuş bir daha 1000 TL alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Çalınmış hesap zaten
Riot Vanguard dedi: Ama basamıyormuş, hepsi yanıyormuş bir daha 1000 TL alıyormuş. Genişletmek için tıkla... Çalınmış hesap zaten
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #39 woxnera dedi: Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ Keşke CS'ye falan harcasaydım şu an bıçaklarım olabilirdi. Genişletmek için tıkla... O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız.
woxnera dedi: Çok pişmanım bu olay 3 sene önce oldu ve gerçektende Zula'ya harcadım. Harcadığım hesapta çalındı :/ Keşke CS'ye falan harcasaydım şu an bıçaklarım olabilirdi. Genişletmek için tıkla... O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #40 chaoo dedi: O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben
chaoo dedi: O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben