woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #41 chaoo dedi: O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... 3 sene önce bilgisayarım Zula'yı 30 FPS açıyordu suleymandy dedi: Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki...
chaoo dedi: O zaman güleyim bari yorumum boşa gitmesin şaka maka keşke CS'de skin falan alsaydınız. Genişletmek için tıkla... 3 sene önce bilgisayarım Zula'yı 30 FPS açıyordu suleymandy dedi: Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben Genişletmek için tıkla... Bruh moment öyle bir andır ki...
Riot Vanguard Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.096 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Şubat 2021 #42 suleymandy dedi: Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben Genişletmek için tıkla... Sen olmak çok zeki.
suleymandy dedi: Zula'ya toplam 4500TL para harcayan ben Genişletmek için tıkla... Sen olmak çok zeki.
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #43 İtiraf ediyorum, elimde olsa bu tarz konuları açan herkese execution yaparım. Sevgili, saygıdeğer adminlerime selamlar. Seviliyorsunuz.
İtiraf ediyorum, elimde olsa bu tarz konuları açan herkese execution yaparım. Sevgili, saygıdeğer adminlerime selamlar. Seviliyorsunuz.
900 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 1.151 Makaleler 6 Çözümler 3 22 Şubat 2021 #44 SuiCast dedi: İrtifa edin diye okudum... Genişletmek için tıkla... Ben de bu mesajı iftira edin diye okudum.
SuiCast dedi: İrtifa edin diye okudum... Genişletmek için tıkla... Ben de bu mesajı iftira edin diye okudum.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #45 suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı zulada kartlarını satmıştım...
suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı zulada kartlarını satmıştım...
woxnera Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 261 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #46 G. Sara dedi: İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı Zula da kartlarını satmıştım... Genişletmek için tıkla... İşte bu real damage.
G. Sara dedi: İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı Zula da kartlarını satmıştım... Genişletmek için tıkla... İşte bu real damage.
E efeVL Femtopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #47 suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ederima anam ve babamdan gizli büyük harcama yaptım ve pişmanım mok gibi oyuna para yatırdım.
suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ederima anam ve babamdan gizli büyük harcama yaptım ve pişmanım mok gibi oyuna para yatırdım.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #48 Riot Vanguard dedi: Sen olmak çok zeki. Genişletmek için tıkla... Bekle bakim hesabı hatırlarsam kayıtları atayım, o zamanlar velettim tabii
Riot Vanguard dedi: Sen olmak çok zeki. Genişletmek için tıkla... Bekle bakim hesabı hatırlarsam kayıtları atayım, o zamanlar velettim tabii
Kuzeyyyyyys Centipat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 987 Yer hip hop dans yapıyom çokda eğleniyom Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Dansçıyım ben galiba 22 Şubat 2021 #49 İtiraf ediyorum zamanında minecrafta 460 TL gibi bir para yatırdım (annem babam öğrendi).
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.278 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #50 İtiraf ediyorum ASUS fanboyuyum.