batuhan_n Decipat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 2.229 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #51 İtiraf ediyorum, 10 yaşında internet üzerinde 5 velet sevgilim oldu. Çoğunun küçüklüğünde olmuştur ama diyeyim dedim.
İtiraf ediyorum, 10 yaşında internet üzerinde 5 velet sevgilim oldu. Çoğunun küçüklüğünde olmuştur ama diyeyim dedim.
Frik Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 1.264 Makaleler 2 Çözümler 4 22 Şubat 2021 #52 Suriye'de savaş suçlarına karıştım.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #53 Bakın çok kaliteli bir oyuna kaç para harcamışım kendimi bir mal olarak görüyorum.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 22 Şubat 2021 #54 G. Sara dedi: İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı zulada kartlarını satmıştım... Genişletmek için tıkla... İyi etmişsin bırakmıştır Zula'yı.
G. Sara dedi: İtiraf ediyorum kuzenimin para yatırıp aldığı zulada kartlarını satmıştım... Genişletmek için tıkla... İyi etmişsin bırakmıştır Zula'yı.
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #55 İlkokul 4 de lavaboya gidicem diye sınıftan çıkıp kapının yanında tutamayıp az altıma işemiştim Devlet lavabolarını sevmezdim.
İlkokul 4 de lavaboya gidicem diye sınıftan çıkıp kapının yanında tutamayıp az altıma işemiştim Devlet lavabolarını sevmezdim.
G. Sara Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.601 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Şubat 2021 #56 suleymandy dedi: Eki Görüntüle 890553 Bakın çok kaliteli bir oyuna kaç para harcamışım kendimi bir mal olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen hesabını verir misin gireyim de kartları satayım elim yatkın.
suleymandy dedi: Eki Görüntüle 890553 Bakın çok kaliteli bir oyuna kaç para harcamışım kendimi bir mal olarak görüyorum. Genişletmek için tıkla... Lütfen hesabını verir misin gireyim de kartları satayım elim yatkın.
suleymandy Centipat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 2.246 Makaleler 3 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #57 William Crusader dedi: İyi etmişsin bırakmıştır Zula'yı. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt değerleri iyi mi tam bir malım ben.
William Crusader dedi: İyi etmişsin bırakmıştır Zula'yı. Genişletmek için tıkla... Hocam kayıt değerleri iyi mi tam bir malım ben.
Arda_Animations Hectopat Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 2.200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #58 İtiraf ediyorum. iPhone 7'ye geçmek için ofisteki iPhone ile kendi IPhone'umu değiştirdim. (iPhone 6S Plus'du kendi telefonum)
İtiraf ediyorum. iPhone 7'ye geçmek için ofisteki iPhone ile kendi IPhone'umu değiştirdim. (iPhone 6S Plus'du kendi telefonum)
Sucuksuz_Yumurta Centipat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 310 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Lise 3 22 Şubat 2021 #59 suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum: Aşık olmamaya yemin ettim, ama aşık oldum.
suleymandy dedi: İtiraf oyunu oynuyoruz, herkes itiraf etsin rahatlayalım. Örneğin: İtiraf ediyorum hayatımda hiçbir kıza asılmadım. Diye devam edeceğiz, mesajlara emoji bırakmak ve oyunu bozmak yasak Genişletmek için tıkla... İtiraf ediyorum: Aşık olmamaya yemin ettim, ama aşık oldum.
chaoo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Makaleler 7 Çözümler 10 22 Şubat 2021 #60 Shuichi Tatsuo dedi: İtiraf ediyorum ASUS fanboyuyum. Genişletmek için tıkla... ASUS'un bende ROG STRIX olan ekran kartlarına aşığım fakat MSI Gaming X modelleride beni benden alır.
Shuichi Tatsuo dedi: İtiraf ediyorum ASUS fanboyuyum. Genişletmek için tıkla... ASUS'un bende ROG STRIX olan ekran kartlarına aşığım fakat MSI Gaming X modelleride beni benden alır.